EDT Buuusssrraaa mumsy natural canım sürdüğüm anda rahatlattı o kadar etkili krem görmedim ben hemde gerçek anlamda içeriği tertemiz
Ahsenmom Buuusssrraaa En iyi göğüs kremi kendi sütümüz bence. Emzirme öncesi sonrası iyice sütüm ile kremler gibi masaj yapıyorum yumuşacık mis gibi oluyor
mistocookie hicbir gogus ucu kremi tam iyilesme saglamaz, dokuyu nemlendirir. en guzeli gumus kapak kullanmaktir.
Udu Buuusssrraaa lansinoh balm yada krem ikiside. Emzirirken surekli yıkayıp temizleme derdiniz de olmuyor tamamen zararsız.
Buuusssrraaa Erbe ilk gebeliğimde aşırı kanıyordu ve catlama olmuştu yine aynısı olur diye aşırı korkuyorum 😨 gümüş kapak bunlara iyi gelir mi ki?
Erbe Buuusssrraaa hamileyken kullandım ilkinde doğumdan snrada kirkima kadar kullandım gram çatlak kanama acı sizi olmadı yine hamileyim yine kullaniyorum
Pamugum02 Buuusssrraaa garmastan pomad öneririm canim, ilk hamileligmde kullandim doktorum yazmıştı cok memnun kalmstim smdiki hamileligmde de bunu alicam
Buuusssrraaa Pamugum02 garmastan daha çok öneriliyor sanırım bende lansinohtan çok verim alamamıştım 🌸
Buuusssrraaa Damlaa0658 ah keşke iyileşse kendi sütümle 😔 lansinoh ve ayva çekirdeği kremi bile iyi gelmemişti