Sakaryali54 HlyaZengin depend aldm bi tane bi de babyme markasinin lohusa pedini aldm evde onu kullanirm dye.herhalde yeter
HlyaZengin Sakaryali54 bende aynı şekilde almıştım canım şuan için onlar sana yeter ama elinin altında normal pedinde olsun çünkü hızla tükenebiliyor
HlyaZengin Sezayen sonrası doktor kesinlikle alttan muayene etmedi. Hemşire geldi sadece kanamama baktı sonrada eliyle karnıma bastırdı pis kanı boşaltmak için okadar. Ne demek alttan muayene ve eliyle pis kan boşaltılması bunun hiç bi gerçeklik payı olamaz böyle şeylere takılma sen canım
Sakaryali54 HlyaZengin bana bunu anlattilar ya valla bnde sok oldm hatta nasl yani dedm bn cati muayenesi olmak istemedfm icin sezeryan oluyorm dedm.istesende istemesende yapiyolr dedi sok oldm
Haticeozturk HlyaZengin ne bilem canim.bazilarina.oyle yapmışlar sezeryan danda korkmaya başladım.duyunca karna bastırma.olayini evet duydum canim ona raziyimda diğeri korkuttu sağol canim.benim
HlyaZengin Sakaryali54 bende şok oldum ikinci kez sezaryen doğum yaptım ilki devlette şimdiki özelde oldu ikisindede ne böyle bişey gördüm ne duydum hayret ettim ya
Mavisilegamzeli ferideee Aldım dün e bebekten M bedeni vardı sadece herkes burada L alın mutlaka dedi ana hiç bir yerde bulamadım umarım işimi görür☺️