Anonim11 Kızlar 12. Haftadayım ilacım bitmek üzere ocean mummy kullanıyorum ekstra sizlerinde ne zaman bıraktığını merak ettim kaçıncı hafta da bıraktınız ?
Papatyaa_01 Anonim11 12+2de kontrole gittim doktor o zaman bırak demişti, bende ocean mummy kullanıyordum ama o zaten düşük doz olduğu için bilmem sorun olur mu ki 🤷🏻♀️yani ben 12+2ye kadar kullandım onu
Mom-babyyy Anonim11 12. Haftada bıraktırdı doktorum bana doktorunuza söyleyin bazıları doğuma kadar da kullanıyorlar
haticenurrr Anonim11 12 de onun icinde folik asit var zaten kuzum bende aynı takviyeye basladım 12. haftada
Annecim58 12.haftaya kadar kullansanız yeterli bitmek üzereyse daha almayın kontrole gidince Dr a söyleyin
beyzzsenturkk Anonim11 ben maalesef geç bıraktım 14.-15. haftamda falan doktorum özensizdi sürekli doktor değiştir bul baya zaman geçti ama sorun olmuyormus 26. haftamdayım kalsiyum magnezyum bir kullanıyorum omega3 demir ve b12 verdi kan ilacını dokunuyor diye içmiyorum
777zarifanne Ben 24. Haftamdayım ama hala kullanuyorum doktor devam et dedi gynoferon folik asit+Demir ilacını kullanıyorum birde coledan d3 devam ediyorum. Omega3 ve kalsiyum vermişti bunları bırakabilirsin dedi
1erkekkannesiiii Anonim11 26. Haftadayız hala devam ediyorum. Doğuma kadar devam edeceğim hatta emzirirken bile devam edersin dedi doktorum. Süt yaparmış 🤗