Mrvtyzcglu kafanıza takmayın bu durum gayet normal bebek hareketleri cok normaldır ve 28 haftaya kadar günü günü tutmayabılır benim oğlumda 1 gün cok 1 gün az dıger gün hıc hareket etmez bazen geceleri cok basen gunduzlerı cok hareket ederdı kı hala da öyle o haftalarda bebegınız küçük olduğu için bazen net olarak hıssedemeyebılırsınız ztn suan hıssettıklerınız onun güçlü olan tekmelerı ben sızın haftanızda cok kez acıle gıttım ultrosonda çocuk oynarken zerre hıssetmıyordum ılerleyen haftalarda cok daha sık ve net hıssedeksınız uyku döngüsünü bıle anlayacaksınız benim bebegım suan 29 haftaya girecek geceleri hareketlı bı çocuk olmasına rağmen dün gece neredeyse hıc hıssetmedım oysaki her uykudan kalktığımda su içmeye falan kıpır kıpırdı dün az oynadı sabah düzeldi bu durum gayet normal karşılanıyor YouTube dem dr Kağan kocatepeyı ızlersenız aydınlanırsınız yeterınce Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsın 28 haftaya kadar tutarsızlık cok normal ılerleyen haftalarda ıcerıde donduğunu dahi hissedecksınız 🌸