Sulemrahkuzey ebru23 ay oğlumu o hastane de doğurmuştum taa Ordu dan kalkıp oralarda Doğum yapmak nasip olmuştu duygulandım şimdi 💕💕
Burcuhilal İstanbul bağcılar Güneşli erdem hastanesinde normal doğum sgklıya 700 sezeryan 1000 tl bnde oraya gidiyorum doktorumdan da çok memnunum yakınsa tavsiye ederim
deletedmom351 Kaderyas0327 Van özel lokman hekim hayat hastanesinde sezaryen oldum eşimde uzman çavuş olduğu için indirimden yararlandık 850 tl civarı verdik.
HayriyeIlcak Birsenvergili Canım star Medica da sezeryna için 2550 tl fiyat vermişlerdi normal için 2750 tl diye biliyorum 😊doğumuma üç ay var bende orda Özgür bey e gidiyorum
Birsenvergili HayriyeIlcak Biz bi sigortasız arkadaş için sezeryan fiyatı istemiştik canım sanırım ondan 3000 normal de evet o fiyat biliyorum bende özgür beye gidiyorum
EmineAyan Kaderyas0327 Kocaeli/gebze konak hastanesi normal doğum 2.000 sezeryan 2.300 aradaki farkın sebebi normal doğumda 1 gün sezeryanda 2 gün kalınıyor hastanede o yüzdenmiş
Aysenurtsr Sumeyyye dogum yaptiniz mi? Ben agustosda medipol mega de normal dogum yaptim 1800, sezeryan ise 2600 idi. Doktora gorede degisiyor fiyatlar tabi.
Sumeyyye Aysenurtsr yok yapmadım ama normal doğum 1450 ydi zam geldiği içim değişti fiyatlar doktora göre de değişiyo
Aysenurtsr Sumeyyye duygu isil gencer. Ama zamdan oncesi bile dediginiz fiyat olmamali, cunku baya ucuz. Gecen sene arkadasim bile 1500e yapmisti orada :)
33sibel İstanbul pendik yüzyıl hastanesi normal doktor norml doğum 1.500 sezeryan 2000 Doçent doktor serap hanıma normal doğum 2000 Sezeryan 2500
Mariaisa Kaderyas0327 Mersin de yaşıyorum. Özel hastanede doğum yaptım doktorum da dışarıdan geldi özel 4500 sezaryen. Tabi bu geçen sene bu sene dolar bahanesiyle kesin fiyatta artmıştır 5 bini bulmuştur 👀🙄🤦🏼♀️
Pelus Ankara Memorial normal 6500,sezaryen 7250 tl. Kış mevsimine denklemeseydi Kayseri ye gelip yapardım doğumu😕