Kaderyas0327 Kızlar doğum yapanlara soruyorum normal doğum da özel hastaneler ne kadar ücret alıyorlar doğum parası ve sezeryan da ne kadar alıyorlar fiyat değişikliği oluyor mu bide doğum yaptığınız şehirleri yazarmısınız ?
Hafizeipek Kaderyas0327 İzmir normal 1600 den başlıyor sezeryan 2300 ortalama benim öğrendiğim fiyatlar
Umutipek Esracim bu doguda hersey mi ucuz ya biz trakyada fakirlik cekiyoruz vallah canim.650 dogum diyorsun bizim burda tahliller sadece o kadar tutuyor
Esracim Kaderyas0327 burda böyle bı saçma durum var malesef. Tüm özelleşen ebeler giriyor sadece hasta ısrar ederse doktor giriyor. Bı hastane de doktor giriyor onda sadece ilk doguma
Durgunsu Sumeyyye sefaköy medipolde 1100 normal 1800 sezaryen aynı hastanenin şubeleri değilmi bu ne fiyat farkı böyle🤔
Aysenurtsr Sumeyyye dogum yaptiniz mi? Ben agustosda medipol mega de normal dogum yaptim 1800, sezeryan ise 2600 idi. Doktora gorede degisiyor fiyatlar tabi.
Kaderyas0327 Esracim evet çok saçma yapmışlar 🤔 neyse durumu olmayanlar doktoru tercih etmezler o zman bir yandan da böyle kolaylığı var heral de
Aybukealtintas Esracim bir çok hastanede 2. Ve ya üstü Doguma genellikle ebeler giriyor bir çok zaman 🤗
Kagan_pasa2 Kaderyas0327 yatın kalkin bu ucretlere dua edin kizlar. Ben igdir dayim normal 2500 sezeryan 3500 sanki yurt disinda dogurucam. Hoş burasi da çok yurtici sayilmaz da 😊😊😊 ist. Ankara izmir in en azindan adi var
Haticeozturk Kagan_pasa2 valla canim.izmirde tavmergen die bir yer var özel 8.500 dedi sezeryana muayene ücret ise 350 demisdi
Nurbursa Kaderyas0327 ben bursadayım 2500 başlıyor 6000 e cıkıyor özellerde hastaneden hastaneye değişiyo
Esracim Kaderyas0327 valla biz doktorla konuştuk illa siz girin diye doktorumuz diyor ebeler bizden daha iyiler kendi bile girmek istemiyor 😁
Sedefmina En son Kayseri memorial a sordum ikisi için de 3350 dediler. Ama fiyatlar artacak, siz Doğum yapana kadar değişir dediler. 5000 gözden çıkardım😕
ebru23 Kaderyas0327 suan yapmadim ama fiyat sordum istanbul sultangazi ozel medigold hastanesi normal 850 oda dahil sezeryan 1100 oda dahil dedi.
Sulemrahkuzey ebru23 ay oğlumu o hastane de doğurmuştum taa Ordu dan kalkıp oralarda Doğum yapmak nasip olmuştu duygulandım şimdi 💕💕