Tugba91 kızlar pazartesi gunu kontrole gittim 11+1 dim doktor 15.haftada cinsiyet ogrenmeye gelin dedi haftaya ikili test yapilcak ama kendi doktorumda yaptirmicam acaba 15den once cinsiyet ogrenebilir miyim genelde ikili testte ogrenenler oluyomus
yesillimonn Tugba91 Evet canım belli olabilir bazi doktorlar kemik yapısından bile anliyo cinsiyeti 😊
Asli35k Ben 12+1 bugün kontrole gittik %99 erkek dedi oğlum olacak İnşaAllah ben bile gördüm belli oluyor ultrason iyiyse 😊
Tugba91 Asli35k sen normal kontrol icin mi gitmistin canim iste benim kontrolum 11.haftaya denk geldi bakalim ikili testteki ultrasonda gorucek miyiz
ebru23 Asli35k cuma gunu 11+5 olcaz gecen 10+3 de 11 +6 gozukuyo haftasina gore iyi ileride dedi ins belli olcak cuma gunu
Asli35k Tugba91 ben kontrole gittim hem 2li test yapılacaktı ama beyefendi uygun pozisyona geçmedi 25 dk bekledik keyfini 😂 Haftaya kaldı o tekrar kontrole gideceğim bakacak
Tugba91 Asli35k canim bazilari ikili testi yaptirma diyolar riskli ciksa aldiracak misin diyolar hayir dedim ama yani yinede yaptirmak istiyorum kafami cok karistiriyolar saglikli olsa da riskli cikiyo diyolar