Nutelllaa Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum . Instagram’da güvenilir sayfalar var mı yapturdiysaniz ücretle birlikte fotoğraf paylaşır mısınız acaba 🥺şimdiden teşekkürler ☺️🥰
Minik_annee Nutelllaa instagram da hastane.cikisi diye bir sayfa var oranın takımlarını cok begeniyorum henuz almadım ama oradan almayı planlıyorum 🥰
Sumeyye_topal Nutelllaa insta.bebe.giyim diye bir sayfa var ben orda yaptırdım çok memnun kaldım çok güzel yaptılar 380 TL ye yaptırdım
adennlilith1 Nutelllaa https://instagram.com/canhediyedunyasii?igshid=YmMyMTA2M2Y= canhediyedunyasii instagram ismi bu yukarıya da linkini bıraktım 11 parça nohut battaniye ile beraber o da isimli toplam kargo ücretsiz kapıda ödeme 410 tlye yaptırdım gayet güzel kumaşı kaliteli
uzunbaby Nutelllaa ben 10 lu hastene çıkışını 370 TL yaptırdım istersen son postumda resimi.var bakabilirsin canım 🥰
Opheliaaa Nutelllaa Instagram bebekdesen sayfasından yaptırdım 350 TL 10lu set kumaşı kalitesi mükemmel 🐥
guzelanne01_ Opheliaaa canım merhaba bende yaptıracam aynı sayfadan güvenilir değilmi yastığı ve 11 li takıma 530 dedi
Opheliaaa Nutelllaa Yeni sayılır 2 ay oldu evet diğer yerlere göre fiyatı çok uydundu. Hatta bu fiyata genelde baskı oluyor ben işleme yaptırdım 🤭
Sedasvlms 1 ay önce yatırmıştım 320 tl idi ama şimdi baktım 420 olmuş lohusahamile diye bir siteden gayet kaliteli geldiler