ayla__ 4mevsim_1anne ağ ben ben ben ağzım asla boş durmuyor sürekli biseyler atıştırıyorum daha 26 haftalıgim ileriyi düşünemiyorum
Semilk05 4mevsim_1anne doymuyorsan ye bence kendini aç bırakma ama sağlıklı şeyler ye ki gereksiz kilo hazımsızlık yapmasın cnm
Fgbebek-1 Bende çok acıkıyorum hele ki akşamları siz bişey yapıyormusunuz diyet listesi falan ben daha 5 haftalık
4mevsim_1anne Fgbebek-1 hayır ama çok yağlı ve abur cubur yememeye meyve ağırlıklı yemeye çalışıyorum
ecemsuuuuu Fgbebek-1 kız daha bismillah 😂😂bebiş büyüyünce hiç doymazsn ozaman ben 26 haftaligim bir haftadan belli çok aciktigimi doymadığını hissediyorum sürekli acikiyorum meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum tabikide oda fayda etmiyo 😂
Nuray1ilayda 4mevsim_1anne bende aynen ama abur cubur değilde kuru yemis falan yada meyve hele saat 6 dan sonra dikkat etmeye çalışıyorum
BBuseY 4mevsim_1anne 21+6 ne bulursam yiyorum ben valla kilo milo hiç önemli değil benim için . Zaten kilo alamıyorum o kadar yemeğe rağmen . Ama bende şeker sıfır tatlı sıfır . Onuda alıyorsam meyve yiyorum onlardan alıyorumdur