Rabiakltk5 canim bende basindan beri kanama alani vardii hicde gecmedi 4 ayi hep yatdim tolet haricinde ayaga kalkmadim bile.Gecmek bilmedi ve oyle bir yere geldiki dusun bebegimin yasamasi icin kandan ortam kalmamisdi kan keseyi partladi kesem kanla doldu dogum basladi erken dogum ve ben evde dusuk yaptigimi dogurdugumu bile bilmiyordum ilk gebeligimdi tekbasima kimseye soylemeden sabaha kadar dogum sancisi cekerek sabah 8de bebegimi avucuma dogurdum(((Sabaha kadar elim kadar kan pihtilari dusurdum su gibi kan geliyordu onu kesilmek bilmeden dogum yapiormusum megersem bende sabah bekliyordum doktora kosmak icin geve kimseyi kaldirmak istemedimm.Neyse zaten geceden dogum baslamisdi kaldirsakda fayda etmezdi o aciyi cekerek dogum yapdim ustunden 5 regl gordum 6cida hamile kaldim su an 9 haftalik oldukk gayet yolunda hersey eski sorun yok ama insan hep icden ice bazen korkuyorda ama artik kendimi saldim hersey olucagina variyor bosverdim artik.İnan sende fazla kafana takma rabbimmen hayirlisini bilir demekki boylesi hayirliymis