-MinikveAnnesi- 2 gündür bebeğimin yanağında pütür pütür kırmızı sivilce gibi şeyler çıktı neden olur acaba biliyor musunuz
Kelebekk-0307 -MinikveAnnesi- sıcaktan olabilir egzama olabilir çok öpüp dokunuyorsanız ondan olabilir ya da bir şey alerji yapmıştır
yanikkozaanne -MinikveAnnesi- canım doluluk da olabilir yani kilo aldığına delalet ama yine de çok opmeyin koklayın sadece
-MinikveAnnesi- Lavantam20 hiç öpmüyoruz bilmiyorum 2 gündür olmaya başladı 4 5 gündür yelek giydirmeye başladım yünü mü alerji yaptı acaba diye aklıma geldi
-MinikveAnnesi- A_syma minik minik sivilceler gibi kırmızı evet isilige de benziyor 4 5 gündür yelek giydirmeye başlamıştım acaba yünü alerji mi yaptı diye aklıma geldi
-MinikveAnnesi- Kelebekk-0307 hiç öpmüyoruz 4 5 gündür yelek giydirmeye başlamıştım yünü mü alerji yaptı acaba diye aklıma geldi farklı birşey de yemedim bilmiyorum ne oldugunu
A_syma -MinikveAnnesi- Alerjide yapmis olabilir. Terletiyorsa ,sicakliyorsada kabarir. Giydirmeyin bir sure takip edin.
Hllcml Canım oluyor yenidoğan bebeklerde bebek pamuğuyla sütünü damlat sil hemen gevıyor bır ıkı gune
Kelebekk-0307 -MinikveAnnesi- yünlü şeyler alerji yapabiliyor giydirmeye bir süre geçer belki zaten geçerse alerji mi değil mi anlarsınız
-MinikveAnnesi- yanikkozaanne hiç öpmüyoruz komsumda sütün yaradığı için olabilir dedi bilmiyorum 🤷🏻♀️