Z_B_A2019 Veee artık çift rakamlara geçmiş bulunmaktayız baştan çok hızlı geçti bana inşallah bundan sonrası da hızlı geçer 😍
Sekerbebekkk Z_B_A2019 bizde son 98 Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh 🥰
Z_B_A2019 Aleynaerayy22 İnşallah yaaa sanki bundan sonra yavaş gecicek gibi geliyo ama hayırlısı artık yaza denk geldiği için baştan anlayamadım çabuk geçti ama 😊
Z_B_A2019 OksijenliSu bakalım nasıl olucak ilk kızım gelmek bilmemisti gününü geçirmişti bu kız nasıl olucak bakalım 🥰
OksijenliSu Z_B_A2019 Benimde oğlum 39.haftaya girer girmez gelmişti. Şimdiki bebeğim ise kız. Bakalım bekliyoruz, erken mi gelecek geç mi? 😊😊
Z_B_A2019 OksijenliSu kizlar erken gelir derler hep ama bizde tutmadı o malesef birde o psikoloji çok kötü hep erken gelir diye beklemek bunda 40 hafta olarak ayarladım kendimi 😊
OksijenliSu Z_B_A2019 Aynen öyle diyorlar ama işte bakalım. Sağlıklı olsunlar da ne zaman istiyorlarsa o zaman gelsinler. 😊😊🌼
Z_B_A2019 BBuseY aminn inşallah benimde çift rakamları görmekti çok şükür düştük sonlarida görürüz inşallah 🙏