SemraUsta Deterjan olarak ve kişisel bakımı olarak hangisini kullanacağıma emin olamadım. Nedenini de yazarsanız çok sevinirim Şimdiden teşekkürler 🌸
1erkekkannesiiii SemraUsta dalin cok parfümlü ve ağır kokuyor beni bile rahatsız ettiyse bebeğe ne yapar unibaby aldım deterjan yumuşatıcı losyon vs sadece şampuan olarak Dalin aldım ben de onu kullanıyorum cildim hassas pamuk gibi yapıyor başka ürününü beğenmiyorum ama. Kullanıp memnun kalmazsam direkt unibaby ya da başka biseye geçerim
Canankk SemraUsta ıkısı de degıl valla. Doktorum dalinle cocugu yıkamayı bırakın kendı elinizi bıle yıkamayın demıstı bebek urunu adı altında daha cok sacma sapan kimyasal var demıstı. Siveno marka kullanabılırsınız, deterjan olarak da uygun olsun istiyorsanız sabun tozu hepsınden daha ıyıymıs.
marnus SemraUsta deterjan, yumuşatıcı olarak green clean aldım. Şampuan olarak bübchen, bebek yağı mustela, pişik kremi incia. Çevremdeki ve netteki takip ettiğim annelere bakarak en temiz içerikli bunları uygun gördüm ben
Yldrmkubraa Bende biyolog takip ettiğim birisi temiz içerikli çocuklar ve bebekler için uygun deterjanlar paylaşmıştı üni baby ve dalın malesef görüldüğü kadar masum değil green clean tercih ettim şampuan incia kremleri vs de aynı şekilde…
Zuzuu86 Dalin asla kullanmayın bebeklerin kafasında Konak yapıyo o kadar kimyasal var ki onda ben Nivea tavsıye ederım onu kullandım hep
Kelebekk-0307 SemraUsta eğer gerçekten temiz içerikli bir şey olsun istiyorsanız her ikisi de değil Green clean in içeriği temiz mesela onu kullanabilirsiniz incia siveno the elite home diğer seçenekler.