Tgcee Htccprz ay canım bende o yorumlara cok uzuluyorum keske hıc yazmasalar elbwt kolay degıldırdr ınsan etkılenıyo hıssdersın yaknda merak etme bu seferde bı yarım saat hıssetmessen kndı kndı e kurarsn☺️
Htccprz Tgcee Onlar da paylaşmak istiyorlar üzüntülerini tabiki ama insan etkilenio Allah kimseye yaşatmasın🙄
ArslanlardanEsra Htccprz valla istisnalar dışında 20. Haftaya kadar beklemeniz gerekebilir🙃 nacizane fikrim, hamilelik çok güzel bir duygu yumağı. Tadını çıkartın son demine kadar yaşayın kendimizi hiiç üzüp tedirgin etmeyin derim☺️
Htccprz ArslanlardanEsra Umarım yapabilirim bunu aslında tam moda giriyorum içime birden bi korku gelio bidha günlerce kuruyorum 😏
ArslanlardanEsra Htccprz aslında herşey bizim elimizde, korku ve tedirginliğe engel olmakda, hamileliği kendimize zehir etmekte😏
Esmus Başta hep olumlu düşün, içini kemirerek böyle hamilelik geçmez. Ben net 22. Haftamda hissettim 18 de de vardı ama bagırsak hareketlerinden ayırt etmesi zordu. O orda çok mutlu annesi, güzel güzel oynuyor, büyüyor. Az kaldı , sabret, sonra bir bakıyorsun yerinde durmuyor.
Htccprz Esmus Aynen canım böyle geçmiyor cok zor endişeyle yaşamak en iyisi bu vesveselerden kurtulmak ☺
HuriyeTrkolu Htccprz ben 25. Haftadan sonra hissetmeye başladım bu tedirginlikler paranoya haline geliyor bence hiç aklınıza getirmeyin böyle şeyleri
Nishaa Htccprz canim öyle yorumlari okuma Hic cok etkilenirsin yoksa... allahin iziniyle Hic bise olmaz Insallah Ben ilk 18 haftalikken hissettiydim ve Tam net 22-23 haftalikken hissettim daha cok erken hissetmen icin 😘
Sedackk Bende 16 da hisseder gibi oldum şimdi 18+4 üm ama 2 gündür hiç hissetmiyorum takmayın kafanıza hiç düşündükçe insan daha kötü olur oluruna bırakın😌
Albatros3501 Htccprz kişiden kişiye değişir canım ben 16.haftada hissetmeye başladım. Hissettikten sonra için rahatlamıyo birazcık hareket etmesin daha çok bunalıma giriyosun emin ol. Kısaca doğana kadar merakın hiç bitmiyo aklın hep onda oluyo. Ama tabi hareketini hissetmek de bambaşka güzel 😍
Htccprz Huzur20 Benim de çok nadir bsyler oluo ama anlayamıyorum.karniniz nasıl bu arada sert mi yumuşak mi,benim bazen sert oluo heh hamileyim diyorum bazen de yok oluverio yumuşacık oluo anlayamıyorum