Bortubocek Huriyeemre yenidogan bebek icin uyku tulumu gerekli olmaz henuz ustunu acamadagi icin kalin battaniyeyle uyutabilirsiniz..ben 6.ayindan sonra baslamistm uyku tulumuna
zamaneannesi80 Huriyeemre uyku tulumu için erken olduğunu düşünüyorum yeni doğan dönemi için çünkü sürekli alt üst değiştir emzirme filan sürekli giy çıkart durumu olacaktır
Summerwine Huriyeemre yeni doğanda kesinlikle uyku tulumu öneriliyor.Battaniye,örtü boğulma tehlikesi olusturuyor
Huriyeemre 1erkekkannesiiii evler doğalgazli olduğu için çok kalın battaniye olmasına gerek yoktur heralde nohut battaniye çift katlı olanlar yeterli olur mu ki tecrübesizim ilk bebeğim o yüzden soruyorum ☺️
Tbshn Hazır konusu açılmışken ben de sizlere bir soru sorsam cevaplarsanız çok sevinirim. İlk bebeğim olacağı için tecrübesizim, yenidoğanlar için yorgan nevresim takımı vs aldım bebeğim Ocak ayında doğacak inşallah, yorgan kullanılıyor mu 🙂🙏🏼
Huriyeemre Tbshn benimde annem hediye aldı uyku seti olarak yorganı ince diye biliyorum o yüzden kullanılabilir diye düşünüyorum ektradan battaniyeye gerek var mı
1prenses2prensanne Tbshn benim de annem aldi ama ihtiyaç duymadim kullanmaya yorganı şimdi yeni kullancaz bu yıl ortucem
Tbshn Huriyeemre Hislerime tercüman oldunuz burada bekleyelim tecrübeli annelerimiz yorum yapar bence 😊
Yazz12 Huriyeemre yenidoğana battaniye yorgan çok tehlikeli arkadaşlar kendini boğabilir cok fazla vaka var en uygunu uyku tulumu
Huriyeemre asuyalin Osman gönülal diye bir doktor var youtube de onu izledim de ısrarla bebeğin yanında yorgan,yastık,battaniye,uyku arkadaşı olmayacak diyor sadece uyku tulumuyla uyuyacakmiş
advice asuyalin 3-6 ay arası var. alın giydirin büyük olsun ne olacak. biri gelip uyuturken '‘vay beee uyku tulumu almışsın ama bu büyüüük olmuş cık cık cık’' mı diyecek. uyku tulumları iyidir, vücut ısısını da korur ayrıca. Tog 2 derece alırsanız rahat edersiniz yorgan gibi aynı.
asuyalin Huriyeemre yastık kullanmadım, uyku arkadaşı kullanmadım, yorgan e bebekte pamuk yorganlar var, varla yok arası, sıkıntıda kalınca onlardan kullandım canım, genellikle de battaniye kullandım 🫶 👍
asuyalin advice ben tercih etmiyorum 0-6 uyku tulumu, 0-6 ayda çok sıcaklık rehavet yaratır ve bebek açken uyumaya devam eder 👍 benim ikinci çocuğum, uyku tulumlarına 6 aydan sonra başlıyorum 🙌 siz alın kullanın. 👍
isimyazmakzorunlumu Üstünü açamaz ama burnunun ağzının üzerine koyabilir allah korusun o yüzden tehlikeli olabilir yorgan battaniye. Sürekli kontrol etmek lazım. Yenidoğan için de uyku tulumu var ayrıca. Ben zuppers kelebek kundak aldım. Onun dışında owli var. Normal tulum gibi uyku tulumları da var.