bilgeka kızlar merhaba tedirgin oldugum bir konu, nohut gibi bi meme ucum yok içe göçük de değil ama mercimek tanesi büyüklüğünde bi meme ucu. emzirmede sıkıntı yaşar mıyım 26. haftamdayım daha ama kafama takıldı :(
Sumiire bilgeka benimde öyle meme ucuyla emmiyo bebek merak etme ilk zamanlar biraz gayret göstermen gerekiyo tutması için okadar 6 aydır emziriyorum olmayan gögüs ucumla anca anca çıkmaya başladı
HipnozX bilgeka bebek eme eme büyütüyor merak etme benimde hiç yoktu baya baya çıkarıyor:) hem de uç lazım değil kahverengi kısmı olabildiğince agzına almalı bebek
Bortubocek bilgeka benimde ayni sizin gibiydi silikon gogus ucu kullandim..yinede hastane cantaniza koyarsiniz
Sekerbebekkk bilgeka benimde öyleydi ama sanki büyümeye başladı gözle görülür bir şekilde bizde bugün tam 26 haftalığız
Sumiire bilgeka rica ederim ne demek normal tutturmaya gayret göster silikon gögğs ucu var ama onlar pek verimli değil bebek memeyi tam boşaltamıyo onunla
egeninincisii bilgeka Benim de öyleydi. Hem içe göçük hem küçük. Elle ve süt sağma pompasıyla uzun süre uğraşıp sağdım. Çıkan sütü de kaşıkla verdim. O süreçte emzirmek için de çabaladım her fırsatta. 1 kutu mama bitirdi. Sonra düzeldi sütüm de çoğaldı. Humana emzirme çayı içiyordum ek olarak. Çok şükür 18 ay emzirdim. Şimdi ikinciye hamileyim o sıkıntım yok. Biraz sağmaya çalışıp sürekli emzirirseniz büyüyecektir🤗
bilgeka egeninincisii yazdıklarınızı kaydettim, çok teşekkür ediyorum rahatlattınız ve yardımcı oldunuz :)
Maviii bilgeka ilk gebelikte olmuyor zaten, evham yapma oğlum 2 sene doya doya emdi. 2 gebeliğinde çıkıyor ama
eylulicten bilgeka ben bi gun takmistim gogus ucum cikti. Bir kac ay sonra tekrar girmis icine tekrar taktım. Oyle yapabilirsiniz
elifcicek_07 Kaç haftalıksınız benim de meme ucum göçük 11. Haftadayız çok farklı şu anda sanki ilerde çıkacak gibi. ebemiz zaten meme ucuyla alakası yok çocuk orayı komple ağza alıyor bişey olmaz dedi
TinyBabys bilgeka ikinci bebeğime hamileyim. Bi göğüs ucum var diğeri hiç yok. Ama emzirmeye engel değil. Çünkü ucunu kavrayıp emmiyor. Kahverengi kısmı mümkün olduğunca ağzına alması lazım yoksa yara oluyor zaten. İlk kızım 20 ay emdi, hiç sıkıntı yaşamadım.