Hilal_33 Kızlar lohusalığım bitti yAni 40 gün oldu bu gün az kanamam geliyor saçımı acil boyatmam lazım sizce birşey olurmu az kanamadan tutarmı boya kızlar aranızdan yaptıran varmı
Snglseyma Hilal_33 ben adetlikten yaptım yoğun kanamam varken gri yaptım tüm saçı çok şükür bişey olmadı
Sumiire Hilal_33 boyanın tutup tutmadığını bilmiyorum ama emziriyorsanız zararı olup olmadığını araştırın sonuçta hamileyken kana bulaşan madde emzirirken sürede bulaşabilir
Fundaaaaa Hilal_33 bebeğimle gitmiştik 27 günlüktü daha mis gibi de olmuştu saçlarım 🥹 şimdi 3 yaşında birşey olmaz merak etme
Hilal_33 Cidoliko ya aslında yaptırdım saçımı 1 milyar para verdim bembeyaz yaptılar saçımı aptallar şimdi gidip o beyazı kapatmak İÇİN düz renk yaptıracağım sokağa çıkamıyorum utançtan ya
Adamiranin__annesi Daha yumuşak Bi renk al yap cila gibi olsun. Ben hamileyken açtım komple ve boyadım sarıya şuan güzel rengi.. Küllü renkler alabilirsin. Küllü kumral olabilir. Bembeyazsa en azından onu kırar.. Zamanlarda açılır iyi Bi renk olur.
Hilal_33 Adamiranin__annesi ay canım benim İnan saçımı görsennn bu ne dersin dipten bide yA hadi uçları olsa neyse kendimi nine gibi hissettim şimdi hemen gidip dibi kumral gibi düz renk yaptıracam
Hilal_33 Cidoliko ay geldim şimdi hemen görseniz varya saçım beyaz oldu dipleri bide yA uçları olsa neyse dip yA
tombul0bebek Fundaaaaa 40 çıkmadan yapılmaz diyolar bende kesip boyamak istiyorum doğduktan sonra nolcakki🥺
Fundaaaaa tombul0bebek ben yaptırdım yaa hamileyken de yaptırdım doktorum sorun değil yaptırabilirsin demişti 😅 birşeyde olmadı saçım açılacağı İÇİN gitmeden sütümü baya sağmıştım bebeğe vermemek için dipten boya değildi ama ne olur ne olmaz diye ertesi gün emzirmeye normal devam ettim doktorumun söylediği şekilde