Yasemin8892 betuloztas Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Benimde son 54 gün kaldı 32+2 yiz oğlumun ismi de Alp Eren olacak inşaallah 🌸🧿
minigimherseyim betuloztas 36 hafta biticek daha karar veremedik eşim Nil Deniz diyor ben Mihra ya taktım son günlerde sizce hangisi 🌸😀 anlamı güzel söylenişi kolay olsun istiyorum
Zeynepp__ betuloztas hümeyra 🌸son 66 gun Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🥰
Mucizeuzra Zeynepp__ ahh hümeyra 🥰 benim kizimin ismi ismin karektere etkisine cok inanıyorum guzeller guzeli akilli,başarılı tatli bir kizz olsun benim miniğim gibi 🥰
Gulsen4224 Yusufvolkan ayy benim oğlumda Erkan kayra💙kayra çok hoşuma gidiyor sağlıcakla gelsin inşallah 🤲
EddaBilkil Defne_momm nasıl yaptınız bilgi verirseniz sevinirim ben bulamıyorum bi kapı süsğ içinde 700 800 vermek doğru gelmiyo
Vrlkubra betuloztas hayır normal doğum için bekledik sancım vardı açılma hiç olmadı. Ama şuan iyi ki Spinal Sezaryen olmuşum diyorum. Elbette çok ağrım var şuan yadsınamaz.