AhseninAnnesii Günaydin Kızlar, Gümüş kapak kullanımı nasil olmalı güzel detaylica anlatabilir misiniz? Dogumdan once nasil kullanilir gunde kac defa? Dogumdan sonra nasil kullanilir gibi.
Snglseyma AhseninAnnesii ya bende çok duydum e bebekte indirim vardı almadım bu konuda çevremde bilgi yoktu alanda yokdu hepsi bana o ne dedi 167₺ düşmüştü almadım fiyatı yükseldi şimdiden göğüs ucum büyüdü şişti ailede genetik biliyorum kola kapağı kadar büyüyecek emziremiyefem ilk haftalar buna şimdiden çözüm bulmaya çalışıyorum
Nazlimom AhseninAnnesii emzirdikten sonra göğüs ucunuza koyuyosunuz yatarken bile çıkartmıyodum ben 2 aya kdr kullandım
AhseninAnnesii Snglseyma ay kusura bakmayin cok güldürdünüz beni sabah sabah kola kapagi felan😅😅 oyle olumsuz dusunmeyin ya belki bebeginizin agzi yapisida buyuk olcak cok rahat kavracak 🤲🏻😊😅
AhseninAnnesii Nazlimom yani o gogus ucunu disarda da kullanabiliyomuydunuz goruntusu sanki cikintili bir seymis kiyafetinizden cikinti gibi gozukurmus gibi geliyordu
AhseninAnnesii eylulicten Huriyeemre Durun kizlar ben simdi almak istedigim yerdeki musteri temsilcisiyle konusacagim ondan bi ogreneyim 🤗😅😅
BusraBerktas Huriyeemre bende bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım doğumdan önce başla dedi atıyorum gece otururken 1 yada 2 saat tak sonra çıkartırsın dedi tabi doğum yaptıktan sonra hep takılabilir o şekilde yapıcam bakalım ☺