stresli_anne Kızlar cuma günü yatışım yapılcek zorunlu sezeryan olucak nasipse çok değişik duygular içerisindeyim sezeryan yapan anneler Agrınız Sancınız Dayanılmiycak Gibimiydi Herkesde Farkli Oluyormuş ama bu etrafdakilerin yorumları üŕkütüyo insanı
Ak55 stresli_anne epidural sezeryan biraz daha ağrısız oluyor Muş araştır doktordan epidural isteyebilirsin
Aysun2834 stresli_anne cnm pazartesi günü apar topar sezeryana alındım öyle dayanılmıycak gibi bir ağrım olmadı hemen ayaklandım sadece gaz sancısı kötü ama oda kişiden kişiye değişen birşey yürüdükçe açılıyorsun ben ki canım tatlıdır hep korkmuşumdur sezeryandan ayağa kalkamam diye ama normal doğum nasip olmadı çok şükür o günde ayaklandım hiç korkma kafandan sil ağrı olucak düşüncesini psikolojide etkiliyor çünkü
cimennbayann stresli_anne suni sanci zorluyor canim dogum ani cok basit 5 dk suruyor birde ondan sonra dikis yerlerin aciyor ama 2 haftaya daha azaliyor ben ne yatabiliyordum ne kalkabiliyordum hastaneden ciktim Banyo ya girdim annem yaptirdi banyomu ayaklarimi kaldıramadım bile abdest almak icin hastanede dogum yapip yuruyenlere bakiyordum bende boyle olur muyum yatarak uyuyabilir miyim diye oturarak uyudum 10-12 gun kadar
Sevcankarabasoglu Hiç korkma allahın izniyle hissetmiyorsun bile 5 dk sürüyor bende 2 ay önce sezeryan oldum doğumdan 4 5 saat sonra ayaklandim yürüdüm ve şu anda gayet iyiyim çalışıyorum her işimi kendim yapıyorum
HalisEbruoban Canım bende sezwryan oldum ılk gece agrın oluyo agrı kesıcı yapıyorlar hemen gecıyo ıkıncı gun ayaklandım sutumde hemen geldı hıc mama vermedım hıc korkma kayısı kompostosu yap ıc hem sut artırıyo hemde kabızlık yasamıyosun ınsallah bebegınızı saglıkla alırsınız kucagınıza😘hayırlı dogumlar
Nurr_1 stresli_anne valla yengem geçenlerde sezeryan oldu canım masallah turp gibiydi 😂😂 üçüncü gün bayagı rahatladı yani korktuğu gibi olmadı İyi düşün iyi olsun Şimdiden hayırlı doğumlar canım rabbim analı babalı büyütsün bebişini 😘