Dyg34 Dilekkkk sezeryan mi dediler fıtık olunca önerilmiyor normal dogum bir kaç kişide duymustum olsun ıkısıde dogum allah neyi nasip ettiyse onu yaşarız kaç hafta da alcaklar mıs
stresli_anne Dilekkkk cuma alıcak benimkini şekerden dolayı beklemeyelim dedi 37+6 olucaz cuma nasipse
Dilekkkk stresli_anne hayırlısıyla gelsin kuzum 30. Olcaz biz de bi iki güne fıtık dan doktor sezeryan dedi ama bakalım gün 37 38 39 anlamıyorum hiç
stresli_anne Dilekkkk 38 39 diye biliyorum bende sezeryanı Rabbim.kucağına almak nasip etsin son ay geçmek bilmiyor artık sağlıkla gelsin bebişinn
EmineBurcuTfekiSar Benimde maalesef bugün preeklamsi teşhisi koyuldu maalesef. 30+4 haftalık olduk bugün. Yakın takibe alıp bakıcaklar tutabildiler kadar tutacaklar ama 2 haftaya kadar alırız dedi doktor. Dolayısıyla sezeryan olucam. Dua edin bana arkadaşlar. İnşallah kızım kalabildiği kadar karnımda kaşır ve sağlıkla doğar. Rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın🤲🤲
Dilekkkk EmineBurcuTfekiSar geçmiş olsun askm öne oluyor rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah 🙏