Kaahvelii Dmltntk kız aynıyız ne oluyosa gece 3 te tık açılıyor gözler 6-7 gibi tekrar uyku geliyor 😀
Sevdesh Dmltntk ben hep yüzüstü uyurdum şimdi öyle uyuyamayınca çok zor uykuya dalıyorum ama onda da sürekli uyanıyorum 3.aydan sonra doğru düzgün uyuduğumu hatırlamıyorum 😔😔
Defne_momm Dmltntk bana uykular haram sürekli karnimda vuruyor dönüyor haftalardır anne karninda asla uyumayan bir bebeğe sahibim , doğduktan sonra da böyle olacaksa eyvahlar olsun😅 saat 4 oldu o kadar dönüyor ki uyuyamiyorum😵
Birazxhayaici Uykular haram o değil sabah erkenden tekrar uyanıp öğleden sonrada uyuyorum saatlerce piskolojim bozuldu 😀
Dmltntk Kaahvelii Aynıyız gerçekten şimdi gündüzleri dayanamayınca uyuyorum bebek doğunca ne yapıcam çok merak ediyorum🙄
Leylabngll Sevdesh peki ya ben açlıktan uykum kaçtı ve uyuyamıyorum üşeniyorum mutfağa gitmeye ciddi ciddi 3den beri uyanigim😃😅😅
Defne_momm Birazxhayaici yemin ediyorum deldi artik içimi, ve şuan ayağı kaburgamda geziyor bekliyorum azcik dursun da uyuyayım diye 😅😐
Kaahvelii Dmltntk Daha çok uyku oluyor beraber sarılıp yatıp uyu mutlaka🤣 Benim birde 3 yaşına girecek oğlum var onla bol bol gündüz uykusu yapardım şimdi ikinciyi emzirirken uyuturken gözlerime nasıl hakim olucam derdine dustum🤣
Defne_momm Birazxhayaici 30. Haftadan sonra zaman daha da durdu bende. Sona yaklaştıkça duruyor resmen.😐
Busel Dmltntk Ay o kadar salak bir gün oldu ki doktora git gel uyu kalk sonra iş hallet 10da pat diye geri uyu şimdi de dikildim yatamiyorum🥲