minikturtam1 Denizkizi0203 33+0′da tm 2 kiloydu 34+0′da 2356 kg dedi. Bi haftada 350gram almiş. Doktor iyi dedi ama benim aklimda soru işaretleri yok degil.
Aleynarabia 32+5 olduk. 2 gün önce 1933 gram dedi. Kilosu az diyor doktorum. Plesantada çentik var çok iyi besleyemiyorum maalesef😔 ama kimse sorsam kilosu iyi diyor
Tuncflz Aleynarabia doktorunuz aspirin vermedi mi aynısı bende de vardı aspirin ile düzeldi 33 haftalık 2 kiloyu geçmişti geçen cuma
Annesininportakali53 Aleynarabia kilosu iyi neye göre az anlamadım evet bir iki gün gerilik var ama bebeği 4 kg doğuracak değiliz hepimiz. Bu şekilde ilerlerse normal kiloda doğar zaten bence hiç uzulmenize gerek yok
Denizkizi0203 Aleynarabia bencede güzel kilosu benim ilk çocuğum 35+5 2400 doğdu sıkma canını iyi gidiyor ..
Vildan53 Aleynarabia aynıyız neredeyse bana doktor kilosu az demedi gelişimi haftasıyla uyumlu dedi dert etme ayrıca kilolu olan bebek sağlıklı zayıf olan sağlıksız diye bişey yok
Aleynarabia Tuncflz verdi ecopirin kullanıyorum. Tansiyon ilaçlarim var. Ama düzelmedi benim maalesef 20. Haftadan beri var
Denizkizi0203 Aleynarabia hayır girmedi :) cok saglikliydi ertesi gün evimize gittik bol bol emzirdim..
Denizkizi0203 Aleynarabia ayrıca genetik bu işler ben ve eşim çok uzun boylu insanlar değiliz hiç sitres olma son ay alıyor kilo m etme :)
Aleynarabia Denizkizi0203 maşallah çok sevindim♥️ sağlıkla,büyütün. Ben 3900 eşim 3600 doğmuşuz. 1 cm açılmam var doğarsa küveze girmesinden korkuyorum kilosu yüzünden