Hllemralmdg Sevgili anne adayları el bilekleri ve parmaklarda ağrı olan var mı, bazen yüzük parmağım takılıyor, sol kol bileğim takılıyor, özellikle sabahları çok ağrı oluyor.. kalıcı olur diye korkuyorum, nasıl bebek bakımı yapacağım bilmiyorum
Vera09 Hllemralmdg sol bileğim okadar ağrırdı ki bişey tutamazdım ve takılırdı sürekli sallamak ihtiyacı hissederdim sanki kemikler üst üste biniyo gibi oluyodu, doğum yaptm on gün sonra kendliğinden geçti galiba ödemden oluyor bi kişiden daha duymuştm.
minikturtam1 Hllemralmdg ayyy ben bi kac gündür sabahları bileklerimde çook fazla agrilarla uyanıyorum. Kolumu kıpırdatamiyorum. Aglayacak gibi oluyorum. Ama hic hamilelige yormamistim. Hamileliktenmi oluyormus ki. Ben kollarimin ustune yatiyorum galiba faln diye dusunuyorum. Bide gun icindede bileklerimde aci oluyor. Ama sabah uyandigimdaki gibi bir aci asla degil daha hafif.
MUSU21 Hllemralmdg bende de vardi ve ayni kaygilari yasiyordum, dogum sonrasi cok buyuk oranda gecti sonrasinda ise tamamiyle gecti suan 1 yasinda hic birsey yok cok sukur. Ben dr a gitmistim atel kullanmistim hatta o derecedeydi..
ikizlerin_annesii Hllemralmdg canım aynı problemi bende yaşıyorum şuan. Benimki de 30+4 de başladı şuan 31+2 yiz hala devam ediyor. Benimde parmaklarım ve sağ bileğim çok ağrıyor sabahları özellikle. Sağ elimin yüzük parmağı takılıyor. Doktorum çok normal ödemden dedi. İnşallah geçer.
Vera09 Hllemralmdg geceğine inanmıyodum kemik hastanesine gidip röntgen çektircektim tek aklımdaki buydu çocuğu nasıl tutcam diyodum 😄 ama geçti sizinki de geçer 🙏🏻
Hllemralmdg ikizlerin_annesii aynen öyle yüzük parmağında takılma, bileklerde ağrı, inşallah hamilelik sonrası geçer, çünkü benim birkaç aydır başladı
Nurdanb Hllemralmdg benimde olmuştu doğumdan özellikle sabah uyandığımda kilitlenmiş gibi oluyordu son zamanlar artabilir doktorunuza danışın sanırım ödem ve magnezyumls alakalı. Doğumdan 2,3 hafta sonra yavaş yavaş geçmişti benim kalıcı olmadı çok şükür
eyoli Hllemralmdg benimde sadece bir parmağımda öyle ağrı var. Hareket ettirince takılıyor bir tuhaf oluyor. 35. Haftadayım ben de
eyoli Hllemralmdg benimde sadece bir parmağımda öyle ağrı var. Hareket ettirince takılıyor bir tuhaf oluyor. 35. Haftadayım ben de
Ebruu91 Hllemralmdg Hllemralmdg bazen bende de oluyor sol ya da sağ tarafımıza yattığımız için olduğunu düşünüyorum 😊
Ceydabm Hllemralmdg magnezyum ve kalsiyum kullanmıyorsanız doktorunuza danışarak başlayın. hamilelikte bebek sömürüyor :) Son aylarımda kramplarım oluyordu benim de ayaklarımda mg kullanınca çok iyi geldi.
Hllemralmdg Vera09 ayy sagolasın, ağrıya dayanıyorum zaten endişem bebek bakımında zorlanmaktı, rahatlattın beni😊