betuloztas çatı muayenesi oldum çok acı çektim açıkçası nasıl dayanacağım normal doğum sancısına onu düşünemiyorum bile 39+1 im ve bebeğim normal doğuma müsait çatalın gayet esnek vs dedi ama yinede karar senin dedi kızlar ya yardımcı olun ne kolaylaştırır? 😥😥😥
Sevgi57 betuloztas ben de 38 haftalığım evet çatı muaynesinde bende zorlandım vajina zaten hassas oluyor acıyorken daha bi zor oluyor tabi ,hurma ye canım bide kalk çömel merdiven in çık ,nefes egzersizlerini ihmal etme
Mlkysf betuloztas Ben 34.haftada egzersizlere hurma vs klasik herseye başladım kesinlikle sıcak suya oturmanın çok faydası var 37.haftada başladım her gün 10 15dk dayanabileceğim sıcaklıkta suya oturdum egzersizlerin haricinde allahinda yardımıyla sancim okadar hafifti ki 4 te hastaneye giriş yaptım 6 da doğurdum nst muayeneler vs hepsi bu süre içinde oldu bitti
MelisY betuloztas 39+2 yim 3 haftadir hurma yiyorum merdiven yuruyus elimden geldigince yapiyorum squata basladim benim de karnim inmedi hala haftaya cuma gelmezse sezeryan dediler🥺
snmhsnn Mlkysf bende bu söylediklerinizi bayadığır yapıyorum 37-6 olduk bir parmak açıklığım olmuş şükür karnımda günden güne iniyor iki gündür de vajinama bir şeyler batıp duruyor bağırttıyor resmen yürürken hep aşağıda gibiydi bugün ekstra bir inmiş bakalım bizim oğlan hangi gün gelmek isteyecek ☺️
betuloztas MelisY yaaa aynıyız bende 39+1 karnım dimdik bazen düşünüyorum bunun nasıl kafası aşağıda yaa diye dimi? inmedi bi bende inmesini bekliyorum baktım ki gelmiyor artık suni sancı verirler 41 e kadar yolumuz var sakın hemen sezeryan düşünme balım 🙏🏻😥
MelisY betuloztas son kontrole gittigimde soylucem suni sanciya bile raziyim ben sezeryandan gercekten korkuyorum
Mlkysf betuloztas evet doğumdan 1 gün önce gittiğimde doktorum rahmin yumsamis incelmis her an doğum olabilir dedi suya oturduğumu söylediğimde çok iyi yaptığımı bunun faydasını olduğunu söylemişti
EAK betuloztas Diğer postuna da yazdığım gibi xanım önce kendini telkin etmeyi ve sakin kalmayı çnemse, bol bol nefes egzersizi yap, bitti gitti 🙏🏼 su gibi akıp geliyor zatwn bebekler, doğamızda bu var