Piraye2612 minikumutlar mavi kutu ekstradan folik asit destekli ama pco varsa mavi diye biliyorum bende
sirine0429 Hatice35 benimde çikolata kistim var tek taraflı 5cm. doktor önerisi ile mi kullandınız ilacı. birde kaç ay denemenin sonunda gebe kaldınız acaba. rahim filmi falan çektirmişmiydiniz?
Hatice35 sirine0429 benim Bir buçuk sene çocuğum olmadı sol yumurtada 4 cm sağ yumurtada 2cm çikolata kistim vardı benim doktorum bana çok güzel bir şekilde tedavi uygulamasını yaptı ilk olarak rahim filmi çektirdi ondan sonra 3 aylık vissane diye bir ilaç kullandım kistimin küçülmesi için onunla beraber folik asit de kullanıyordum 3 ay bittikten sonra o ilaçları bıraktım kistlerim de küçüldü çok şükür ondan sonra hemen adet oldum adetten sonra doktorum bana inofolik yazdırdı zaten onu kullandığım ay hamile olduğumu öğrendim
minikumutlar Mrv_123_bg yaa hayırlı olsun canım maviyi kullanıyorum bakalım cuma günü regli günüm inşallah bendede işe yaramıştır
anka01 Femara kullandım aynı zamanda 2 paket mavi kutu ınofolic combi kullandım ve devaö ediyorum tok karnına günde 1 tane ama hala birsey yok zaten bu ay olursa bilirim ki ınofolic combi çünkü baska denemediğim hiçbir yöntem kalmadı🫠
minikumutlar anka01 vallaa bende mavi kutuyu kullandım cuma günü regli günüm inşallah olmam hamileyimdir 🤲🏻🤲🏻
papatya-0 minikumutlar canım reglden sonra mı yoksa regl ile beraber mi icilmeli birde günde 2 kere mi 1 kere mi kullandin
Mucizemolsunn @minikumutlar instagramda bi sayfa var infertilite ile beslenme önerileri var, bi bakın belki faydası olur ,adınızı çok görüyorum ,yazmak istedim, Allah tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder aminn 🤲🏻🤲🏻 @diyetisyenmelisgurakin
merveanne_ Dilara556 sizde kilo da varmıydı acaba bende de hem pcos hem kilo var bende başladım kullanmaya da