Zln2152 Denizahsen canım ben son 5, 6 tane kaldı onları bile içmedim en son umudu kestim diye. Ama hergün tok bir tane içiliyor işte hemen hemen bşr ayı devirirsin onlarla
minikumutlar Denizahsen ben daha yeni canım pzt den beri kullanıyorum rabbim bizede nasip etsin inşallah ben soğan suyunada başladım bugün
Denizahsen minikumutlar soğan suyunu hiç denemedim ama düzenli için inofoliği inşallah faydasını görürsünüz
Zln2152 Denizahsen başta doktor kontrolü olmadan aldım daha sonra doktoruma danışarak ilerledim evet doktorum yönlendirdi adetten sonra diye
Mucizemolsunn Papatyaa_01 çok teşekkür ederim Allah razı olsun,sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa en güzel şekilde rabbim nasip etsin 🤲🏻💐😊
minikumutlar Mucizemolsunn pembeyi bitiricem bugünle 5 günlük kaldı zaten sonra maviye bakıcam sabah akşam içtiğim için 20 kapsül 10 a düşüyor
Hatice35 minikumutlar adettim bittikten hemen sonra ben Pembesinden kullandım ve o ay gebe kaldım bide çift taraflı çikolata kistim olmasına rağmen
sirine0429 Hatice35 benimde çikolata kistim var tek taraflı 5cm. doktor önerisi ile mi kullandınız ilacı. birde kaç ay denemenin sonunda gebe kaldınız acaba. rahim filmi falan çektirmişmiydiniz?