[silindi] minikumutlar pcos tam sendrom varsa inositol mutlaka kullanmalısın baya iyi geliyor. Benim yazdığım diğer tabletler gebelik destekleyici gibi yani tekrar e vit ya da folik asit kullanmana gerek kalmıyor ayrıca mavi kutunun içerisindeki inositol miktarı çok düşük. İçerik okuyup kullanın pkoslulara en az 2000 mg gerekli. İnofolic mavi kutuda bir hapta 550 mg var
[silindi] minikumutlar peki günde birkez mi kullanmanızı istedi. Şöyle düşünmüş olabilir bu şekilde başlayıp işe yaramazsa ileride artırabilir. İnşallah gerek kalmaz işe yarar hemen🤲🏿
[silindi] minikumutlar inşallah. Kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun. Moralleri yüksek tutmak lazım. İnşallah bende istediğim şekilde hamile kalırım🤲🏿
Sozlemm minikumutlar Pembe olanı kullanmalısın doktorun öyle dediyse. Banada onu önermişti. Günde iki kere içiyordum ama Pko olan kadınlarda yumurtlama dönemi belli olmadığı için ovülasyon testi kullanmanı öneririm öyle uygun günü daha kolay bulabilirsin. Kullandıktan iki ay sonra hamile kaldım inşallah seninde gönlünden geçen olur :)
Mucizemolsunn Sozlemm merhaba,günde 2 kez ise 1 ayda 10 gün mü kullanıyor ,içinde 20 kapsül var çünkü,kullanılıp bırakılıyor mu? Yoksa bittikçe alıp devam edilecek mi?
Sozlemm Mucizemolsunn Mucizemolsunn Bittikçe almıştım ben doktorum o şekilde önermişti, eczanelerde fiyatı biraz daha yüksek oluyor o yüzden Trendyol’dan da alabilirsiniz
Mucizemolsunn Papatyaa_01 tüp bebek ve aşılama denedim ,hala bi umut var ne iyi gelir diye araştırıyorum ,duanız için çok teşekkür ederim 🤲🏻😊💐
Papatyaa_01 Mucizemolsunn tabikii umut hiçbir zaman kaybedilmemeli, öyle beklemediğiniz bi anda geliyorkii bu mucizeler 🤗🐣 gerçekten her gece dua ederim Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin diye 💚🙏
Canankk minikumutlar ben pcos ve hıpotıroıdı hastaym hatta pcos bayagı ılerı seviye yuzumde ınanılmaz tuylenme var pembeye baslamıstım 2. Ayda gebe kaldım hem de ikiz. Tabıkı her sey Allahtan ama faydası oldugunu dusunuyorum. sızın ıcın en ıyısını doktorunuz bılır tabıkı.
derin1derin minikumutlar aynı ben de öyleydim inanır mısınız ama belden çok yağlıydım 12 kilo verdim gebe kaldım
minikumutlar derin1derin kilo vermem de kolay değilkii anam 😅😅evdee kukuman kuşu gibiyim otur durr 😅😅😅
Ssdssd minikumutlar hayır canm henüz gebe değilim 1 ay kullandım sanırım klomen tedavisine başlayacağız