minikumutlar Kızlarr yardımcı olun lütfennn pkoluyum 1 senedir çocuk istiyoruz klomen femara çatlatma iğnesi menopur hepsini kullandım olmadıı doktor bana pembe olan kutuyu verdi aldım kullanıyorum amaa herkes mavi kutuyu söylüyorr banada yardımcı olunn çok kararsızım
Dilara556 minikumutlar ben maviyi kullandım düzenli 2 ayda hamile kaldım polistik ovrrim vardı 7 ay çocuğum olmadı sonra kullanınca oldu tavsiye ederim
Mucizemolsunn Dilara556 nasıl kullanmıştınız,günde 1 mi 2 mi içtiniz? minikumutlar ben mavinin daha etkili olduğunu okudum buralarda
derin1derin minikumutlar mavi daha etkili düzenli kullanabilirsin ama kilon var mı acaba? Eğer varsa vermek daha etkili bir de insülin direncine baktır eğer yüksekse tedavi ol ben kilo verip şeker tedavisi görerek hamile kaldım 3 yıl sonra
menessare Ben mavi kutuyu aldım gecen ay hala daha başlamadım ama burda okuduğum yorumlardan sonra keske pembeyi alsaydım demiştim sanırım pembe daha iyi diye biliyorum
minikumutlar Yaa kaynana görümcee postu oluncaa millet yardırıyooo bişey sorunca kimsee cevap vermiyorrr anlayamıyorum
150411 minikumutlar ben hamile kalmadan önce aylarca mavi kutuyu kullandım . Sonra bıraktım .üç dört ay sonra hamile kaldım. En önemlisi stres yapmayıp zamanı gelince hamile kalacağını düşünmek. Herşey kafada bitiyor inanın bana. Bende pcosluyum ve sizin gectiginiz süreçlerden geçtim. Yardımcı olabilecegim bişey olursa bana yazabilirsiniz
Mucizemolsunn Dilara556 teşekkür ederim , ben de yürüyüş yapıyorum günde 1 saat ,yumurtalıklar çalışsın diye,inşallah olumsuz etki etmiyordur🤲🏻
Mucizemolsunn Dilara556 dikkat ediyorum artık su tüketimine,sağlıklı tabaklar hazırlıyorum ,şuan başka bi takviye kullanıyorum ama inofolic combinin çok faydasını görenleri okuyorum,olmazsa eğer bu takviyeyi de kullanacağım
merveanne_ Dilara556 sizde kilo da varmıydı acaba bende de hem pcos hem kilo var bende başladım kullanmaya da