Heja2121 Merhaba hanımlar 27haftalik.gebeyim dün kan tahlili verdim saglikocaginda bugün aldım gizli şekerim düşük çıkmış 67 şeker yüklemesi yapan varmı aranızda şekerin düşük.cikmasi risklimi yarın doktoruma da gostericem.sonuclari
Elifffyusa Heja2121 bnde 24+4 oldum önceki gün kontrolüm vardı gidince yaptırdım doktorum değerlerin gayet güzel dedi bı sorun çıkmadı
Bebeginehasret Heja2121 yaptr diyende yaptirma diyende cok olur ama seker riskli bir durum ilk bebegimde yaptrdm yüksek cikti diyetme duzene girdi smdi 16 haftaligim ama rutin kan tahlili kontorlunde insulinnim tavan yapms acligimi durduramiyodm zaten hemen diyete basladm
Heja2121 Halime90 sizede geçmiş olsun şekeriniz mi yüksek çıktı ben tahlillerimi başka bir doktora da gösterdim tahlillerin iyi dedi bir sorun yok
Elifffyusa Heja2121 benim biraz kilom vardı canım doktorum o yüzden önerdi yaptırdım bende doktorumla konuş istersen bi
Halime90 Heja2121 sağolun tok karnına 164 çıkınca dktor yüksek buldu bebeğe zararlı dedi o yüzden başladık. Gebelikde değer 120 isteniyormuş
Halime90 Heja2121 sağolun tok karnına 164 çıkınca dktor yüksek buldu bebeğe zararlı dedi o yüzden başladık. Gebelikde değer 120 isteniyormuş