Dmrbs18 Babylove91 Pendik’te Halil mesut görüntüleme merkezi klinik 1000 TL ganelde fiyatlarlar aynı sanırım ozellerde
Aden58 Babylove91 esenler medipol var fiyatı 1500 olmuş galiba bende 14 haftada gitmiştim perinatoloji ye ikili tarama için şimdi yine detaylımız var ama nasıl gidicem bilmiyorum çok ağır fiyatlar
1erkekkannesiiii Babylove91 doktorun ısrarla istiyorsa bir bildiği vardır diye düşündüm. Medipol bağcılarda yaptırdım 2000 TL.
Elfsndkl En son 24 diye biliyorum âmâ 30 çok geç değil mi ? Bence devletten randevu al kadın doğumdan perinatoloji bölümünü açtır doktoruna peeinatolojiye git boşu boşuna detaylı ultrasona o kadar para verme hemde 30 olmuşsun zaten
Babylove91 Elfsndkl yani bende aynisini dusundum gereksiz geldi devlet en iyisi siz nerde yaptirdiniz
Babylove91 Elfsndkl e devlet uzerinden almaya calisiyorum ama once kadin dogum doktoruan gorunup sonra almaniz lazim diyo pek anlamadim direk perinatoloji vermiyo
Balcan Elfsndkl Peritanoloji bölümünden randevu alıp yaptırdınız dimi ? Yaptırdığınız doktor kadınmıydı erkek mi, bende erkek olsun istemiyorum da o yüzden detaylı ultrason için araştırıyorum
Dmrbs18 Babylove91 orayı herkes övüyor bende nasipse bidahaki ay gidicem .uzman vs detaylı bakıyormuş . Bazı özeller ve ya hastaneler 10 20 dakka bakıp yolluyomus çok duydum ama genelde yarım saat suruyo diyolar tüm hersehine bakması oyuzden iyi bir seçim yapman lazım
Babylove91 Aden58 😮😮 gerçekten çok yüksek fiyatlar bide doktorum acaip israr ediyo ya zaten bi kac haftaya dogurcam 😂