Strawberry2022 Kızlar ben yine görsel ekleyemiyorum ekleye bilsem gösterirdim ultrason fotoğrafımı ama kaç gündür okuyorum hep annelerimiz diyor ki dört haftalığım veya bu beş haftalıyım sadece kese görünümlü benimkisinde fındık kadar bir şey göründü kese içinde ama bana dört ila beş haftalıksin dedi bir de zaten geç Döllenme olmuş kafam karıştı
Hndnyrgk Strawberry2022 hayırlı olsunn sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun inşallah ama stres yapma lütfen kese şekilleri hep değişiyor göbek bölgesindeki deri altı yağlanma veya rahmin karnımızdaki durlu şekli felan herşey değişiyor sadece azıcık daha sabır sonrası çok güzel emin ol herşeyin hayırlısı kafanı rahatlat güzel günleri düşün sadece 😉
Strawberry2022 EmineDefneGokce 21 ağostos ama 28 ağostos olması gerekirdi bir hafta erken oldu Ultrasonda kesenin içinde bir şey göründü onu şu an okuduğum şeyler anneler yazıyor ki biz dört haftadayız 5 haftada ama keske görüldü
Strawberry2022 Nasıl görsel ekleyeceğim size göstermek için görsel kısmını bastigim zaman böyle bir şey yazıyor sadece
Strawberry2022 Vera09 21 Ağustos’ta 1. hafta erken adet olmuştum ve ultrason çektiğim gün 12 Ekim ki bana dediği dört veya beş haftalıksın
EmineDefneGokce Strawberry2022 21 ağustossa son adet tarihin, şuan tam 8 hafta 4 günlük hamilelik var Ayın 12 sinde gittiysen 7 Hafta 5 gün oluyor . Bebek ve kesenin Gözükmesi normal Doktor mu 4-5 haftalık dedi
Mucizem33 Strawberry2022 bende 23 ağustos adet tarihi 8 haftalık oluyor canim ve kese kalp atışı cok şükür duyuldu ve tahlil yapıldı dün yarin çıkacak allahın izniyle
SercinOzel Strawberry2022 ben 14 ağustosta oldum 9 haftalık hamileyim araöuzda 1 hafta olması gerekiyo bu durumda 12 ekimde ben 8 haftalıktım kontrole gittim senin de 7 haftalık olman gerekiyo kesenindeiçindeki bebeğinde net gözükmesi gerekiyo diye biliyorum bu haftalarda benim 6 haftalıkken kesenin içinde bebek gmzüktü ve kalp atışı gözlemlendi adet tarihini karıştırıyor olabilirmisin
nilsmomy Strawberry2022 Google mutluresim yazıp yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin yüklenince altta ki linki kopyalayıp buraya yapıştırın
Strawberry2022 EmineDefneGokce bıraktım fotoğrafını kalp atışını 28 Ekim de gel dinleyelim dedi kafam gerçekten karıştı çünkü dört veya beş haftalıklar sadece kese görmüşler
babybmom20 Strawberry2022 çevresi rahim gibi oradaki siyah şey de kese bence yani çünkü kese siyah oluyor rahim de ultrasonda böyle bu şekilde görünüyor sonra o kese baya bi büyüdükten sonra içinde beyaz nokta gibi birşey görüyorsun o da bebek oluyor
freuze Strawberry2022 Bu siyah nokta bebeğinizin kesesi :) Bu kese büyüyecek ve içinde bebeğinizi göreceksiniz ilerleyen haftalarda 🌸
Mucizem33 Strawberry2022 yani yeni gebelik icin ben 10 güne bi gitmiştim 5 haftalıkken öğrendim baska doktora git bence canim ve son adet tarihi yazınca googlede kac haftalık olduğu cikar
babybmom20 Strawberry2022 valla şimdi ben ne desem yalan olur buraya ne insanı tedirgin ediyorsun diyenler gelir beni uğraştırırlar ama şöyle söyleyeyim evet nokta kadar birşey görünmesi gerekiyor doğru ama delik şeklinde değil