Zltly46 12+3 haftalık hamileyim bugün doktorum cinsiyet tahmininde bulundu büyük ihtimal erkek dedi pipisi gözüküyor dedi fakat hazırlık yapmayın net değil dedi sonrasında tahminler tutuyor mu bu haftada arkadaşlar
Prensesmelek Zltly46 banada o haftalarda pipsini gostermsti fakat 16.haftada kız oldgnu oğrendk o haftalarda yanılma payı cok oluyor mlsf
MelisY Zltly46 benim erkek demisti 16.haftada kiz oldugunu ogrendik kiz hemen gostermiyor yanilma payi oluyor birsey almayin bencede
minik_kusum Zltly46 12 haftaligiz burda doktor erke dedi ama 1 ay sonra tekrar bakalim dedi suan kimdeye daha demeyin dedi Kime gostersem bacak arasi bos diyo Bilmiyorum heycanliyim apa erkek dediyse degismez bence
Zltly46 @“Prensesmelek”# Prensesmelek bu ihtimalleri göz ardı ederek o halde diger haftalar emin olayım ben
Zltly46 Meltemtml yaaa umarım hayırlısı olur sağlıklı olması temennisi fakat insan merak etmiyor degil
ilaydaaltann_ Meltemtml 16. Haftamda kız olcak gibi dedi. Degisir mi ki çok düşünüyorum. 16+2 yim şu an net konuşmadı kafama takıldı
Aaazlize 16 haftalıkken erkek dendi sonrasında detaylı ultrasonda kız dedi 35. Haftamdayım suanlık kız 😂
Hatice1998 Yaw ben bu tahmin olayını anlamıyorum . Banada 13 haftalıkken bi tahminde bulundu bide bu sadece bi tahmin dedi doktorum yani net belliyse söyle değilse bu tahmin olayı ne demek