GelMucizemol Merhaba kızlar öncelikle teşekkür ederim baktığınız için 32 haftalık hamileyim durup dururken GÖĞÜS ucum çıkıyor bildiğin yerinden firlicak gibi emziren anneninki gibi ayy aklm çıkıyor doğum zamanı mi geldiği icin mi böyle oluyor diye zaten adet ağrısı gibi ağrılarım var bebek onden gidiyor 1 hafta kimsem yok yanımda eşim sabahtan akşama kadar işte evde düşün düşün daha hastane çantam bile hazır değil panik yaptım ilk hamileligim o yüzden heyecanliyim da neden olur acaba aydınlatırmısınız beni
KlncA GelMucizemol göğüs ucu çıkmak ne demek canım? Sertleşiyor anlamında mı? Sıkı sütyen giyince benim öyle sertleşir ama doğum belirtisi diye duymadım hiç
peloo GelMucizemol meme ucu bu yani ne zaman çıkçağı belli olmaz 🙈 bunda endişe etçek bişe yok telaş yapmayın 😊
ebru23 GelMucizemol sudyensiz olunca cok degilde sudyen olunca kocaman oluyolar daha 11+3 benim ucum biraz buyuk kolay emer diyolar ins
GelMucizemol KlncA canim sutyen takmıyorum 7 24 evde olduğum için :) off off şu günler bi geceydi hayırlısıyla:)