Eldgrn T-u-r-u-n-c-u-6-5-3-2-9 tahmin edebilirler ama en garantisi bacak arasını net görerek söylemek yoksa yanılma payı olabilir
Rzgrn_Annesi133 Eldgrn merhaba ben 15 haftalığjm ultrason resimlerimde arkası dönük yan durmuş doktor ısrarla erkeğe benzyo dedi ama erkek demedi yine bnzyo dedi gördüğüm de yanılmam fln dedi
Eldgrn T-u-r-u-n-c-u-6-5-3-2-9 inşallah tez vakitte gösterir kendini canım bacak arasını net olarak gösterdiğinde değişme imkanı yok gibi bişey olur birdahakine inşallah gösterir
Eeesraaa T-u-r-u-n-c-u-6-5-3-2-9 oyyy benim kuzumda aynı böyle duruyordu tam 16 haftalıkken doktor net söyleyebildi çok tatlı maşallah Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin 🫶🏼🫶🏼🫶🏼
miray_aden Rzgrn_Annesi133 Bana da 16 da kiza benziyor demislerdi 18 de %85 erkek dediler. Detayli tarama da kesinlesti erkek oldugu. Erken haftalar da kesin olmasi zor bence
Rzgrn_Annesi133 miray_aden ben yanılmam gördüğümde diyor hocam kesin erkekmi diyo ben erkeğe bnzettm diyor çelişkili knşması içime kuşku düşürdü bazılarıda erken değil o haftalar fln diyor
miray_aden Rzgrn_Annesi133 pipisini görene kadar bekle bence bazi doktorlar iyi hemen anliyorlar ama bazisi da laf olsun diye konusuyo
Rzgrn_Annesi133 miray_aden hatta dedim hocam pipisinimi gördünüz ses etmedi bende dedm belki pipiyi görmüştür çok yüksek ihtimal erkek diyor ses etmedi ben gördüğümde yanılmam erkeğe bnzyo dedi