Kardelendefne Kızlar aranızda yeniyim henüz iki üç haftalık gebeliğimvar yeni öğrendim ve calısıyorum iş yerine bildirmem gerekiyormuş bu durumu sizler nasıl söylediniz? Tepkiler nasıl oldu haklarınızı kullanabildiniz mi?
Edizimmm Kardelendefne müdümle sarılıp ağladık herkes çok sevindin 5 senemi verdiğim, tüm kahri tek başıma çektiğim iş yerim dönem ortasi hemen çıkışını versin dedi yeni öğretmen gelsin inatla çıkmadım hakkim
Edizimmm Kardelendefne sora gebeliğim riskli oldu 7 aydir hem yatıyorum heo paramı alıyorum hakettiler yani daha duyar duymaz çık çık sana bakış açıları bile değişiyor is yapamaz ağır is yapar
ozlemkayaa Kardelendefne doktora gideceğimi söyledim bundan sonra sık gidicem dedim neden diye sorduğunda gebe olduğumu öğrendim dedim
Aysegul0-0 Kardelendefne gebelik haklarınız için söylemelisiniz öncelikle doktorunuzdan gebe oldugunuza dair raporunuzu yada belgenizi alın sonra söyleyin 👍🏻
Meltemtml İş yerimin doktoruyla görüştüm o da müdürle konuşmuş ve bir hafta sonra beni işten çıkardılar 😔
Edizimmm Meltemtml hamilelikte nedeni ile çıkartmaz sizi eger sizeobing uygularsa delilleriniz ile notere ihtir cekio alacağınızı 3 katını alırsınız tazminat verdimi size
Hilal3425 Konfetiler eşliğinde parti ile süpriz yaparak söyledim ay Allah’ım ne güldüm soruya ya gebe olduğuma dair doktordan aldığım belgeyi verdim gece nöbetlerine kalamıcam artık dedim oldu bitti