Humus Suhus000 oluyor bazen oyle sonra geciyor 🤷🏻♀️ Benmde oyle cok agrirdi karnm acirdi. Ama hamile oldgumuz icin hassaslasiyoruz hemen etkileniyor vucut.
Senemseninle Badgirl_ Canım bi sorum var ya ben daha 17 hftlk ama normal doğum istiyorum Allah nasip ederse benim nefes sorunum var yani astım ben acaba normal yapabilir miyim daha doktoruma sormadım da sen tecrübelisin bilirsin
Badgirl_ Senemseninle canmm eger agır bi astımın yoksa yaptryolar seni duzenli takip ederler zaten dogum yapmdan önce her hangi bi hastlagn varmi diye sana soruyolar yatısıni yaparken yaparsın insallah normal😁
MnevverTZ Merve198i88 kimisi nişanı geldikten 2 saat içinde kimisinin 1 hafta sora Doğumu oluyormuş. Ama ben en azından kontrol amaçlı nişanım gelince gitsem iyi olacak gibi. Haklısınız. Çünkü sancımın ne sıklıkla artacağı da kesin değil
Merve198i88 MnevverTZ aynen öyle canim hem inan için hiç rahat etmez benimde akşam nişanım gelmişti sabaha doğum yapmıştım ama gitmeden duramadım Allah korusun bebek kordona falan dolanabilir
Aysenurtimurcin Suzbat_92 merhaba ayni haftadayiz ikimizde benimde sancilar yok suan sali gunu alttan muayene olcam acilma varmi diye alt tarafim cok aciyo ama yatarken saga sola donerken
Badgirl_ Aysenurtimurcin bende bilmiyorum canmm ama tekli olmasi lazmms ve ben hastneye giderken yolda 7 tane hurma yedim dogumum kolay olsun deyip niyet ettim yedim😁
Badgirl_ eCeCik canmm o cektigin sanci degil sanci belden karnina giriyo ve kasklarna dogru yayılıyo iki tarfa birden giryo 🙈aslnda tarifi yok yasamak gerekyo ama emin ol dogum sancın baslaýnca anlicaksndr😁
Badgirl_ eCeCik 🙈bende oyle diyodum inan 1 güne sıgmıyo bile bi bakmssn dogum baslamıs kendini dogumhanede buluyosun😂😂
Badgirl_ Busradrkc canmm bebegin kafasi vajinaya gelince kesi attilar bana kesiyi cok hafif hissettim ama dikisi atarken uyusturyolar hissetmiyosun 😁