Deletedmom_1003 Kızlar doğumum bugün gerçekleşti sezeryan ama gaz çıkaramadım yarında çıkmazsa lavman yapıcaz diyorlar ya ne o Allahım her yerim delik deşik oldu acıyormu
Papatyaa_01 Deletedmom_1003 onu poponuzun içinden sıkıyorlar anında içinizde ne var ne yok çıkıyor :) gaz büyük tuvalet yani :) öyle iğne gibi değil yani nasıl anlatacağımı bilemedim netten bakarsanız daha detaylı anlarsınız
Merveclnk Deletedmom_1003 anüs bölgenize krem ilaç bosaltiyorsunuz sonra da tamamen dışkınızı yapıyorsunuz ağrılı bisey değil garip olabilir sadece yaparkenki hissiyat o kadar.
iremkarademiir Deletedmom_1003 makattan sıkılarak yapılan bağırsaklarını uyarıp büyük tuvaletini yapmanı sağlayan bi ürün acımaz ama karın ağrısı yapar tuvaletin geldiği için olabildiğince dayan o ağrıya en son git tuvalete ki bağırsakların güzelce temizlensin
Rumeysabas Deletedmom_1003 biberon gibi bişey düşün içinde bı sıvı var popondan sıkıyorlar anlık bı acı oluyor bir kaç dakika sonra içinde ne var ne yok hepsi çıkıyor :))
Ahuum Deletedmom_1003 çok rahatlatıyor. Aksıne. İçinize yumuşak başlıklı sıvı sıkıyor. En etkili yontemi ise böle gaz oluyor içinde tutabildiğin kadar tut en fazla 5 dk zaten için boşalıyor rahatlarsın
Papatyaa_01 Deletedmom_1003 ben ilk defa kullanmıştım yani çokda acıtmadı ama kişiden kişiye değişebilir acısı, ama gaz sorunu çekmektense yapmayı tercih ederdim ben
Rumeysabas Deletedmom_1003 hemşire sormuştu bana kendin mi yaparsın ben mi yapayım diye ben yapamamıştım hemşire yapmıştı sezeryan oldum bu arada
Maliefem Deletedmom_1003 makara uygulanan bir işlem 4 5 cm kadar falan ince bir ucu var içinize sıvı sıkıyorlar hiç acjmiyor biz normal doğumdan doğum öncesinde yapıyoruz ki doğum sırasında kaka yapma olayı olmasın korkmaniza gerek yok 🌺
Fatovebebegi Deletedmom_1003 elıf hanım lavman acıtmıyor bende normal dogumda yapmıştım kendınız yapıyorsunuz basıt bısey Valla carsambayı ıple cektım dogum nasıl gectı dıye Bol bol yuruyun kayısı hosafı ıcın bol bol rezene cayı sırtınızı ayaklarınızı sıcak tutun