Kulani Kızlar 26. Haftadayım.Eşimin işi dolayısıyla başka bi şehirden Ankaraya geldik. Gelecek haftaya randevu aldım gataya. Ama bi kaç yerde okudum 20 haftadan sonrasını doğum için kabul etmiyorlarmış. Böyle bişey var mı ? Bilenler benide bilgilendirirse çok sevinirim...
Mrry Kulani muayene eder gittiğinizde ama takibinizi almazlar Doğum yapmıyorlar 20 hafta öncesinden gidiyo olmanız gerek bende o hastaneye gidiyorum yeni geldim kontrolden😊
Glitter Kulani pekcok hastane kabul etmiyor. Ama bazi doktorlar durumu anlatinca kabul edebiliyor. Bir sansinizi deneyin
Kulani sudamlasi haftaya gidicem bakalım kendi kulaklarımda duyup boynumu büküp çıkarım artık hastaneden napalım 😔
Mrry Kulani hangi doktora randevu alırsanız alın o doktor olmayabiliyor öğleden önce başka öğleden sonra başka doktor oluyo tek gebe polikliniği var doktor lar ani doğuma çıkabiliyor ve üç haftada bir ancak aynı doktora gidebiliyosunuz değişimli doğumhane jinekoloji ve poliklinik de duruyolar ben şimdiye kadar gittiklerimden hep memnunum ilhami bey var çok iyi Bora bey buğra beyde öyle çok iyiler ismini hatırlayamadığım bir de bayan doktor çar çok memnun herkes
Tuba06 Mrry evet bora ve bugra doktor iyiler polatlida gorev yapiyolardi ikiz kardeşler gayet iyiler istegram hesablarida var 😊
Kulani Maviii pek seçenek kalmıyor anlaşılan. bide yakınlarda zübeyde var herhalde onla ilgilide çok olumsuz yorumlar duydum.
busrablc Canım esin askeri personelse kabul ediyorlar. Benim esim askeri personel bizde başka bir ilde yaşıyoruz fakat nasip olursa doğumu ankarada annemin yaninda yapcam . Ankaraya geçen hafta geldim ve hemen randevu alıp gittim. Ve kontrollerini yaptırdigim hastaneden doğumu ankarada yapacagima dair sevk kağıdı almıştım ve tüm raporlarımı sonuclarimida çıktı alıp yanında götürdüm ama bakmadılar bile. Çünkü askeri personellere öncelik tanıyoruz dediler ve ben inanılmaz derecede memnun kaldım hastaneden, kazım emre diye bi prof var ona muayene oluyorum özel hastanede bile bu kadar detaylı muayene etmemişlerdi beni. Bebegin mesanesinden gözlerinin ölçümüne kadar herşeyi tek tek gösterdi. Yarim saat kaldım ultrasonda
Mrry busrablc kazım Emre bey için randevu alırken ücret mi ödeniyor biliyormusunuz belki siz askeri personel yakını olduğunuz için ödememiş olabilirsiniz yinede bi bileğiniz varmı diye sormak istedim Gazi hastanesinde falan prof.lar ücretli muayene ediyo o yüzden
aylakhnm1 Önceden GATAda randevusuz da gitsem giriş yapılıyordu şimdi yapmıyorlar randevusuz gitmeyin 🤦🏻♀️💁🏻
Mrry Kulani muhtemelen kendisi bakar bu ara o yoğunluk yok izinler falan olduğunda daha çok oluyor bu durum Doğum da olur çıkması gerekirse ☺️Ama o da iyi öyle ters bi bey değil sorun bebeğinizle alakalı şeyleri söyler
Maviii Kulani evet, bir tane daha var zekai tahir onunda hakkında çok olumsuz şeyler var. ama zübeyde hanımda eşimin kuzeni 2 doğum yaptı, olumsuz tüm yorumlara kulağınızı kapatıp gidin. başka alan yer yok diye biliyorum bu iki hastanenin dışında
Mrry Kulani zübeyde de doğum da tanımda kimse kalmadığı için genelde beğenmeyenler oluyo muayene beğeniliyo
Esennur Kulani Bende 36. Haftadaydım gittim almafılar ama 26 ya kadarda alabiliyorlarmış orada almaz ise zübeyde hanıma git ben oraya gidiyorum ve memnunum
Kulani Esennur bu hafta 26dayım ama 182den gelecek haftaya randevu verdiler. 1 haftayla kabul etmezlerse daha kötü olur 😯😯
Esennur Minikkuzum Kulani randevu verirler ama doktor bakmaz o yüzden hiç uğraşma düşündüğün başka bi hastane varsa oraya git zamanda kaybetmemiş olursun
Maviii Kulani bahsettiğim bu iki hastane kadın doğum üzerine en ihtisaslı hastaneler canım. sadece muazzam derecede kalabalık tek sıkıntısı bu diyorlar. pek ilgi alaka yokmuş. senin için önemli olan bebeğinin ve senin sağlığınsa git. arada özele gidersin doğumunu o hastanede yaparsın, olur biter inşallah