snmhsnn Kaç gündür su gibi akıntılarım oluyordu ama su değil dedi doktorum hala devam ediyor tabi daha az bir şekilde bugün de iki tane rahme baskı oldu böyle kramp girer gibi bağırttırdı resmen bebek kafasını mo yerleştiriyor acaba iyice ondan mı oluyor bunlar bilgisi olan var mı
Rabiakaptan Canim vejce baska doktora da gorun,benim arkadas da aynı şikayeti yasadi doktoru hayir suyun degil dedi o da ben eminim diyordu baska doktora gitti suyu azalmis ama akinti da olabilir dedigin gibi yerleştigi için
snmhsnn Rabiakaptan bende çok şüpheliyim ve içimden başka doktora da görünmek geçiyordu yine de bebeğimin hareketlerini hissettiğim için rahattım biraz bir de perşembe günü gittik doktora o günden beri de kesilmedi ama arkadaşlarımda da olunca hepsinin su gibi akıntıları olmuş yine de emin olmak lazım belki yarın başka bir doktora daha görünürüm dediğiniz gibi
Rabiakaptan snmhsnn amiinn amiin insallah saglikla al,bana ebe demisti ki bebek hafeketli oldugu sürece anne hissettiği sürece bi problem yok demektir gubluk 10 hareket
snmhsnn Rabiakaptan günlük 10 hareketi geçiyor zaten sürekli bakıyorum bu aralar hiç uyumuyor gibime geliyor 😊 önceden bu kadar değildi yani normalde yeri daraldığı iÇin daha az hareket etmesi lazımkken tam tersi oldu bizde ☺️