as_suzan Arkadaslar yeni dogan erkek bebek bezi icin neyi onerirsiniz hastane cantasina koymak icin 🤔
Rabia88 as_suzan sleepy tanışma paketi aldık çok uygun göbek bağı oyuntusu da var kızımız olacak ilk bebek o yüzden kullanınca iyi mi değil mi öğrenmiş olacağız 😊
deletedmom01 Rabia88 reklamlarda bende hep goruyorum cevremdekilerde kullaniyor esimde alalim diyo ama daha yaza dogum alip alip koyalik kenara diyor 😂😂 Diger markalara gore cok uygun ve guzel ☺
Elif4334 deletedmom01 alıp koyma küçük paket al aldığın marka pişik yaparsa o kadar aldığını çöpe atarsın canım denemeden hangisi uygun bilemezsin 🤔
Rabia88 deletedmom01 çok almayın ben sadece o seti aldım çünkü kilosu ne kadar ve cildi kabul edecek mi bilmiyoruz ilk zamanlar çok sık kullanılacağı için denemek amaçlı uygun diye aldik
deletedmom01 Elif4334 bende ayni fikirdeyim ☺ insallah pişik yapmazda sleepy kullanirim yoksa molfix kullanmayi dusunuyorum ☺
Elif4334 deletedmom01 inşallah bakalım ama sleepy kullanıp kötü bişey söyleyen de duymadım o yüzden onu tercih ettim ben
deletedmom01 Rabia88 bezi son aylara birakmati dusunuyorum bende bebegime gore aliriz artık cildine göre hangisi iyi olursa ☺
scl Bende sleepy aldım merhaba bebek seti paketini. memnun kalırsak devamını getiricez inşallah. Hem uygun hemde tavsiye eden çok oldu 😌 Netten sipariş verdim 2 gün içinde elime ulaştı ☺