Hlalcg Kızlar selam herşeyimiz hazır sadece tek olarak kapı süsü kaldı siz ne yaptınız kapı süsü bakıyorum ama hoşuma giden bi model olmadı oğluşum kıvanç için 👶🏻🤍 fikir verirmisiniz
Kubra_6 Hlalcg canım instagramda alaturca_design var istersen bi oraya bak orada güzel modeller var 😍😍
MelisY Hlalcg bana gorumcem kapi susu tam degilde ahsap isimlik yaptirdi 45 cm boyutunda arkasinda ipini cekince led isik yaniyor hem gece lambasi gibi duruyor karanlikta ileride de dekor olarak duvara asmalik guzel duruyor resim nasil yukleniyor bilmiyorum gosterebilirdim ama
Ezgi_hsyn ben kendim. Yapacaktım maliyeti emeğin üstüne gecıyo yazık günah dedim bundan sipariş verdim 80 tlye insan karnı burnunda her dk gezip bırseyleri telafi edemiyo bna göre ideal 🥰
Ezgi_hsyn Esin-- trendyolda çıkıyor canım pembe ağaç atölyesi galiba istek arzuya göre tasarliyolar inşallah istediğim gibi gelir 🥰
Ezgi_hsyn buda el. Emeğim dha bitirmedim ama gelene gidene de anahtarlık veririm dedim birde kurabiye yapcm minik posetlere koyup çıktı alcm kırtasiyeden jut ip ile bağlıcm onunda maliyeti çok az ve bir yerde gördüm bayıldım smdı o kaldı nasipse
Esin-- Ezgi_hsyn bitane siparis verdim paramparca geldi iade ettim 31 haftalik oldum hala daha eksikler bitmiyo😀😅
Ezgi_hsyn Esin-- bitmiyo canım valla hayatımda bir ceyizi birde şu anlarım tam heyecanlı imkanımız göre rabbim nasip edıyo hamd olsn saglıkla gelsinler de nasipse gerisinde gözüm yok ilk olduğu için biraz maliyetli 2. Bebis çok şanslı olck eminim eminim
Esin-- Ezgi_hsyn benim 2 oğlan 5 yil oncee boyle cok çeşit yoktu ilk oğlumdan kalanlari hep kaldirdim ama insan yine istiyo🥰
Ezgi_hsyn Esin-- normalde kendim yaparım elimden gelir hediyelikleri kendim tasarladım yaptm ama böyle daha uyguna geliyor al al zaten bitmiyo bu tarz elişi işleri almış başını gitmiş maliyet açısından ona çok para verene kadar zaten alana kadar hayal kuruyorsun eve gelince Bi müddet sonra kaldırıyorsun