Mferideb Baysancmre karnın altında sertlik olur taş gibi ve kasıklarında baskı hissedersin hareket ettiğinde
-Sultaan- Kaahvelii yaa demek öle benimki öle teşekkür ederiz bide elimizle anlasak kafası nerde diye 😅🙈
-Sultaan- Ayy bende 38+3 haftalığım kaldı 10 gün🙈 aşyadamı bende bilmiyorum sadece fark olarak yürüdüğümde kasıklarıma baskı arttı kramplar ve yalancı sancı da var ama görünürde nasıl belli olur bilemedim 🤷🏻♀️
Mferideb Baysancmre muayene esnasında doktor söyler aslında söylemedi mi? Bir bardak su içince kısa sürede tuvalet ihtiyacı hissediyosan ordan da anlıyabilirsin
-Sultaan- Baysancmre benimde on gün var ne zmn gelmek ister bilemem ama ilk doğum heyecanım endişe korku sevinç her duygu var
Kaahvelii -Sultaan- tuvalete oturduğunda çiş yapmaya başlamadan önce bir ağırlık olur ya Yani çok sıkışmışsındir ama tuvalete oturunca o rahatlama hissi gelmez tam olarak iseyemezsin falan öyle bisi🤣🙈
Mferideb -Sultaan- benimde öyle 33. Haftadan beri 36+5 suan. Önemli olan kanala da girmesi. İnşallah sağlıklı bi şekilde ilerleriz 🥹
-Sultaan- Kaahvelii aynen valla çok güzel anlatmışsın çok merak ediyorum nasıl ne zmn gelcek diye sağlıcakla gelir hepsi inşallah