Nerm7n Ben şişmeye başladım şimdiden. Birde çok hareket olmadığı için yediğim de yarıyor 🤦🏻♀️Şimdiye kadar 3 kg aldım. Benim gibi olan var mı?
Hasret33 Nerm7n bende 10 haftalığım kendimi çok kilo almış hissediyorum oysaki dışardan görenler de zayıfladın diyorlar 🤔 tabi tartıya çıktığımda da aynı kilo ile duruyorum 🙄
mervegedik Nerm7n hareketsiz kalma canım 2 saat dinleniyosan bi yarım saat falan hareket halinde ol bebek icin ve doğum için en önemlisi bu
Nur_Husuf Nerm7n merhaba canim bende 9 haftalikim cok kilo almisim simdiden 7 haftamda 5 kilo almisdim simdi bilmiyorum hamir tatli yemiyorum ama yenede kilo aliyorum😊
Yarenelibol Ben 25 haftalığım kilom çok ama 3 kilo aldm anca bazıları da alırmış dert etme canm bol bol su iç
Tiredmother 8+5 im kilo almayı bırak veriyorum🤦🏻♀️ Hiç iştah yok bulantıdan nefes almak bile istemiyorum neredeyse. Valla çok özendim şuan size 💁🏻♀️
Nur_Husuf Nerm7n 66 kilo idim basliyali ben tup bebekle hamile kaldim 7 yil sonra transfer yapilan gunu iki kilo almisdim yeni bebekden once
Minnos53 Nerm7n şişlik ödemden oluşur ve bunu engellemek için bolca su bol bol su midem bulana kadar içmeye çalışıyorum bendede oluyor suyu ihmal ettiğim zaman
Nerm7n Minnos53 gebelik öncesi bildiğin deli gibi spor koşu ve haliyle bol su içen biriydim. Şimdilerde Sudan da tiksiniyorum 🤦🏻♀️
Minnos53 Nerm7n kendini zorla benimde psikolojik olarak üşengeçlik üzerimde ama yürüyerek bu monotonluğu atmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bunları ihmal etme yoksa yandık 🤷🏻♀️