NeclaMecitoglu Mementovivere sancım olmadı sabaha karşı aniden suyum patladı geldi ve 18 haftalıktım rabbim inşallah sanada ilerlemeyi bebeğine saglıklı bir şekilde kavuşmayı nasip eder peki doktor ne dedi daha önce böyle olan hamileler olmuş mu ya ben çok merak ediyorum
Mementovivere NeclaMecitoglu evet olmuş doğum yapmışlar 34 haftada gayet iyi bebekler Nasip işte İlaç ne kullanıyorsunuz
NeclaMecitoglu Mementovivere 34 kullanıyorum antibiyotik ama damar yoluyla ben hastanede yatıyorum. Bide hafta derken kaç haftalıktan susuz 34 gelmişler ki bide bebeğin kesesindeki suları tamamen bitmiş miydi onların da Seninde kesende ki suyu tamemen bi bitmiş bebeğin suyunu üretmesi harici kesende su var mı
Mementovivere NeclaMecitoglu Birinin 19. Haftada bitmiş 34 te doğum yapmış. Evet sadece işiyor ve akıyor başka suyu maalesef birikmiyor sizinde öyle mi
NeclaMecitoglu Mementovivere evet canım aynı benimde öyle çok şükür bizde 33 bulduk pazartesi doğumum var peki onun bebeği saglık sorunları olmuş mu ciğer gelişi mi nasılmış bir bilgin var
Mementovivere NeclaMecitoglu gayet sağlıklı bir sorunu yok inşallah bize de nasip olur Benim maalesef ara ara sancım var ondan korkuyorum
NeclaMecitoglu Mementovivere amin inşallah benimde sancılarım oldu ama ful yatış ara ara olması normal ben 28 haftaya kadar da agrım ve kanamam vardı ama geçti sonradan şükür 33 geldim inşallah da sorunsuz geçer seninde rabbim yardımcımız olsun kazasız belasız almayı nasip etsin
CmreKsidar NeclaMecitoglu ya benimde 24. Haftada suyum azaldı yatış verildi 2 gün serum yedim 2 hafta suyum iyiydi geçen hafta yine sınırdaydı yarın ultrason çekilecek ama benim suyum gelmedi hiç inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende çok korkuyorum ama akıntım çok ondan mı oluyor bilmiyorum
Htcrsy NeclaMecitoglu suyunuzun miktarı ne kadardı ? Aynı durumdayım 30 ml diyorlar 20 haftalık,alınsın diyorlar .
NeclaMecitoglu CmreKsidar inşallah gelmez suyun havuç suyu iyi diyolar dene iyi gelir inşallah bol su iç ve bol dinlen inş düzelirsin rabbim sorunsuz şekilde yawrularımızı almayı nasip etsin inşallah
Eliflara Benimde 16 haftamda suyum geldi doktorlar hepsi alditman lazim dediler aldirmadim 28 haftaya kadar geldim. 28. Haftamda dogum yaptim kizim iki gun yasadi. Iyikide aldirmadim
NeclaMecitoglu Eliflara gözün aydın canım maglesef benmde 18 geldi 34 kadar hastanede kaldım ama yinede yetmedi bebeğim vefat etti senin tamamen mi geldi kesede suyu nasıldı benim komple geldi ve sızıntı şeklinde kesede su kalmadan boşalırcasına geliyodu
Eliflara NeclaMecitoglu evet tamamen geldi. Bende yurt disindayim 1 ay hastanede yattim 28 de dogum basladi ama cigerleri gelismemis.
NeclaMecitoglu Eliflara rabbim sorunsuz bir şekilde sanada banada isteyenlerede kazasız belasız kucagımıza almayı nasip etsin bende tekrardan hamile kalmak istiyorum senin canım nasıl oldu suyun da gelmesi bende bu arada yurt dışında yaşıyorum
Eliflara NeclaMecitoglu suyum tencereyi kaldirdim iki dakika sonra su bosaldi durduk yere. Benim hikayem uzun 13 kere düsük yaptim bir kere dogum yaptim yasamadi. Bu 15. Hamileligim