Burcuuuuu Hshbss bebeğin kucukligunden olduğunu dusunmuyorum ama karnımiz küçük ve bebeğim şu an ters duruyor ben ondan diye diyorum çünkü eli ve ayağı tam vajinamin orda
Umay_220818 Lutya ben 20. Haftamdayim gündüz çalışıyorum akşam kursa yazıldım ve doğum haftamla sınavım aynı hafta da görünüyor şuan bir bakayım gelecekte beni neler bekliyor dedim , umarım ağırlaştıgimda kursum etkilenmez 😥
Lutya Umay_220818 benim de 28 kasmda bitecek kurs… doguma aralk sonu demisti doktor…fakat bebis 2 hafta onde..umarim kursta dogurmam yani :) ayrica 33 haftadaym hala calisiyorum ve kursa gidiyorum,direniyorum :)
Rabiakaptan Lutya bende oyleyim ama agrilarin yogunlu basladi efsane kaburga agrilarim var aldigim nedes yetmiyor sanki
Lutya Rabiakaptan sırt ağrılarım benim de başladi ama nefes aldirmayacak gibi degil daha ,kacinci haftadasiniz
Elfclkileri Arkadaşlar merhaba herkese 29+3 haftalığım bu gün çok kötü bulantım var. İlk aylarda hiç yaşamadım araştırdım bu haftalarda bulantısı başlayan çok kişi olmuş bebeğin mideye baskısından dolayı başına gelen var mı doktora gitsem mi normal mi