Nesli8998 Banada az önce bebeğin gelisimiyle ilgili bişey dediler mi dedi yoo ama küçük kilosu biliyorum dedim evet ama sizde minyonsunuz onun dışında sıkıntı yok küçük bir bebek olacak dedi
Zeynppppp Emily37 ya benimde eşim minyon ona çekmiştir belki ben boylu kemikliyim oğlum bana çektiği kesinde 😀 bu kızdan emin değilim bende yiyip içicem cuma kontrolüm var 😊
Emily37 Zeynppppp özellikle muz,cicibebe,süt,bal ve ceviz yada badem.Hepsini karıştır blendırdan geçir iç güzel kilo aldırıyormuş bebeğe.Doktorum özellikle bunu söyledi bana birde yoğurt
Zeynppppp ramonun_annesi valla bendede enfeksiyon çıkmış yeni doktor haber verdi belki ondan kaynaklıdır hiç su içmiyordum 😳 belki düzelir ilacımı alıcamda
ramonun_annesi Zeynppppp geçmiş olsun canım bol bol su iç o konuda ben sorun yaşamıyorum çok su içiyorum
Zeynppppp ramonun_annesi valla zorlucam ilk kez yaşıyorum bu durumu şaşkınım diğerinde çok su içiyordum bi doğsada kurtulsam
ramonun_annesi Zeynppppp sürekli tuzlu tatlı şeyler ye susatir o bende içemiyordum oğlumda tatlı tuzlu şeyler yerdim şişe elimde gezerdim
Zeynppppp ramonun_annesi bende yapıcam 🤦🏻♀️😌 vitaminlerimi içicem zaten son zamanlarda bebekler alıyor kiloyu
Zey2211 34+5 bugün kontrolümüz vardı 2.670 dedi doktorumuz 48 cm de boyumuz olmuş🤗 doktorlar sorun olduğunda pat pat yüzümüze söylüyorlar zaten bence hiç endişe etmeyelim bebişleri de üzmeyelim 🙂
ramonun_annesi Zeynppppp bende ilaçları içemiyorum ya bir türlü ☹️ bide 34 hafta açılmam var doğarsa sıkıntı dedi doktor bakalım
Zeynppppp ramonun_annesi hayır ya korkma niye sıkıntı olsun sadece küveze alırlar bebeği biraz stresli geçer dönem ama onun olmaması içinde doğurmamaya çalış bebekte sıkıntı olmaz Allahın izniyle neden erken doğum riski varki ben diğer hamileliğimde erken doğum yaptım bunda riskim yok
Zeynppppp Emily37 muzlu süt yapıyım ben severim öyle güzel olur ama yopurt canım istemiyor taze taze yaparımda hep evde
ramonun_annesi Zeynppppp valla bilmiyorum ki bir an sancım vardı gittim açılma var ve erken doğum riski var yat dinlen sürekli dedi doktor ama 1 yaşında oğlum var durmuyor kucak istiyor hep dinlenemiyom
Emily37 Zeynppppp mutlaka cicibebe,bal ve ceviz yada badem ekle csnım ara öğün olarak tüket bal yerine pekmez falanda koyuyorum ben cidden o zaman daha bi hareketleniyor