Nesli8998 Sinemkocak bende bugün 26+0 2630 dedi bilmem küçük mü acaba zayıf doğacak zaten eminim sağlıklı olsunda
Emiralya Nesli8998 ben 31 hafta 1650 cocuk sizin baya baya iyi bence ne kucugu hatta dikkat edin bence fazla kiloli bebekte saglikli olmuyo yanlis anlamayın iyi niyetle soyluyorm
Nesli8998 Emiralya ay yanlış yazmışım 36+0 benimki ☺️plesenta previa totalis var bu hafta yada diğer hafta doğacak Allah’ın izniyle
Sinemkocak Nesli8998 saglikliysa yeterli kilosu bence. Benim doktorum zaten cok kilolu doğan bebekler istemiyoruz dedi
mor_menekse Zeynppppp 2hafta önde veya geride olmasında sıkıntı yok endişe etme Allahin izniyle büyür merak etme 🥰
Zeynppppp mor_menekse ne kadar geride olduğunu söykemedi ama önemli birşey değildir nts ve suyun herşeyin iyi dedi ama diğer gebeliğimde sıkıntı yaşamadım hiç bundada yaşamam inşallah 🥰
Busra5461 Zeynppppp 33+5de muayene oldum 2.700kg ydi. Ama doktorum tombik bebek dikkat etmen lazım dedi.
Zeynppppp Busra5461 ayy bu doktorları anlamıyorum ya çok kilolu dikkat et ya çok zayıf ortaları yok gebelik şekerin varmı niye böyle deseydin doktora maşallah kötü değil kilo belki genetiktir bak diğer gebeliğimle buda bir değil kilolar falan
Zeynppppp Gizemre93 inşallah canım daha sağlıklı beslenmeye çalışıcam mutlaka 🫠 sağlıklı şekilde kucaklarımıza alalım inşallah
Busra5461 Zeynppppp gebelik şekerim var 1hafta önden gidiyomuş o yüzden dikkat et dedi doktor bilmiyorum bende.
Zeynppppp Busra5461 çok fazla olsa tehlikeli olurdu ama çok ileri derece değil sanırım yüzdük yüzdük kuuruguna yaklaştık az daha sabır
Beyzanur200000 Ebru_cekin06 çok mi zayıf oluyor 2700 de benim bebekte şuan 2700 eğer kilo almamşsa öyle dogacak
Ebru_cekin06 Beyzanur200000 yok ya cok zayif olmuyor minyon tipliyseniz ondanda kaynaklanir iri bebek olnaz ben minyon tipliyimdir