Zeynppppp Arkadaşlar bugün doktora gittim kilosu 2.250 dedi karın çevresi biraz küçük ama nts suyun herşeyin iyi o yüzden korkulcak birşey yok dedi başına gelen varmı ve kilolarınız nedir sizin
mor_menekse Zeynppppp canım ben 32+5 te gittim 2.212 çıktı kilosu..şuan 34 olduk Kasım başında gideceğim doktora. Senin kilosu iyi bence . Benimkinin kilosu 2hafta onde
senanurkesmen Zeynppppp 34+5 te 2580 geldi seninki de normal bence daha kilo alacak zaten 200-300 gr çok önemli değil
senanurkesmen Zeynppppp ki yani kilosunu ultrasonla ölçüyorlar.geçrek kilosunu makineler asla net bir kilo veremez bence bebek 2 kg diyip öbür güne 3 kg ile doğurmuş olanlar var
Zeynppppp mor_menekse ben diğer gebeliğimde 34 6 doğum yaptım 2700 kiloydu bilemedim ya kafam karıştı cinsiyettenmi acaba kızlar kibarmı oluyor acaba
Sinemkocak Zeynppppp benimde dün 36+6 da 2600 çıktı ama bende minyonum kizimda bana benzicek sanırım doktorum herşeyi cok güzel korkulcak hicbiseyi yok dedi bi tık zayıf geliyo bana 😊
mor_menekse Zeynppppp 2hafta önde veya geride olmasında sıkıntı yok endişe etme Allahin izniyle büyür merak etme 🥰
Elfsndkl Benimde 33 haftalık iken 2100 cıktı şimdi 34 olduk banada biraz az geldi ilk gebeligimde 1 ,2 hafta önden gidiyordu
Zeynppppp senanurkesmen normal değilmi korktum yani karın çevresi için bide rahatlattı beni ama ultrasonda hareketli olduğu içinde yanlış çıkabilir dedi
HavvaBaharCiftci Benim bebeğimde 25e kadar hep 1 hafta önden gidiyordu bir anda geriledi anlamadım bende Bugun muayene oldum 3 cm açıklık var kanala girmiş dua edin sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza 🤲🤲
Zeynppppp HavvaBaharCiftci ayy inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalıksın erken doğum değil dmi
Zeynppppp senanurkesmen doğru söylüyorsun aslında sağlıklı olsun kilo önemli değil ama endişelendim karın çevresi diyince
Zeynppppp Sinemkocak maşallah sonlara gelmişsin emzirir kilo aldırırsın üzülme 😊 işte tek gelişimlerinde sorun olmasında sağlıklarında
Nesli8998 Sinemkocak bende bugün 26+0 2630 dedi bilmem küçük mü acaba zayıf doğacak zaten eminim sağlıklı olsunda
Zeynppppp 132025 karın çevresi kafama takıldı birde 🥺 kilosunu geçtimde işte yarın doktorumu arıxam tahlillerimin sonuçlarını bekliyorum
Aksakal1907 @Zeynppppp 33 haftalıkken 2218 gramdı benim kızım yarın kontrol var 35 haftalık oluyorum bakalım kaç kilo olmuş 🥰
cennetinsusu Zeynppppp 39 da 2550 doğum yaptım. Sağlıklıysa endişelenmeyin 😌 Böyle şeyler genetikte oluyor. Ama doğuma kadar daha da kilo alır zaten 🌸
Zeynppppp cennetinsusu daha alır inşallah doğuma kadar beslenmedende kaynaklı aslında yiyemiyorum çok fazla 😌