DenizCeylin Kızlar aylardır geçmeyen bir yeşil akıntı sorunum var. İdrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıyor, fitil kullandım defalarca geçmiyor. 32 haftalığız. Var mı böyle bir sorun yaşayan, çözüm bulan?
milamomm DenizCeylin benimde var ya kaç aydır geçmiyor günlük ped takıyorum onun için sürekli enfeksiyonda değil anlamadım bende inşallah doğumdan sonra geçer
Prensesmelek DenizCeylin 34.haftadaym en basndan berı bnmde oluyo mlsf sarı yesıl fıtıl kullandm antıbytk kullndm mlsf hc bı sekılde gecmıyor:(
Bbhr0_ DenizCeylin ben aşırı kokulu hemde doktor bana birşet verdi çok gğzel geçirdi rahmi temizliyomş
Tugceonur Kubraatsg2700 gebelikte sefaf veya süt rengi krem rengi akıntı normal onun dışındaki renkler enfeksiyon belirtisidir . Bebeği de etkiler bu durum hatta doğum şeklini bile etkiliyor doktorunuza bildirmelisiniz
DenizCeylin Ulkr__ ne olacak halimiz böyle kendimi geçtim. Bebeğin gelişimine bir zararı oluyor mu korkum var.
bebeklerin_annesi DenizCeylin canım yeşil akıntı ağır enfeksiyon demek ilk hamilelikte başına geldi fitil krem toz ilaç kullandım Normal Doğum YSPTIM ve Doğumda Kızıma geçmiş 20 gün sonra vucudunda yaralar çıktı 26 gğnlükken küveze yattı 1 hafta tahlilde nasıl çıkmıyor şaşırdım şahsen
DenizCeylin bebeklerin_annesi idrar tahlilim kaç kere yapıldı hep enfeksiyon çıkmadı temizdi. Fitil bende kullandım geçirmedi. Sezeryanda da geçer mi bebeğe acaba?
bebeklerin_annesi DenizCeylin Sezeryanı bilmiyorum canım Hastanedeki ebelerin bana ilk sorduğu sende enfeksiyon var mıydı oldu ve normal doğum mu yaptın diye sordular Kaşıntı kızarıklık yanma felan olmuyor sa renk olarak nor al demekki canım doktor ne diyor enfeksiyon yoksa sıkma canını
DenizCeylin bebeklerin_annesi idrar tahlilim temiz çıkıyor ama sürekli açık yeşil. Doktor fitil veriyor bu şekilde ilerliyoruz ama hala yeşil yani. İnsan korkuyor. Erken doğum riskimizde var tetikliyor olabilir
bebeklerin_annesi DenizCeylin sağlıkla kucağına al inşallah canım Su iç bol bol umarım hemen geçer kaç hafalıksın
Bebisinizz DenizCeylin Bende de vardı canım yeşil akıntı mantar enfeksiyonu dedi doktor fitil verdi birkaç kere ama geçmedi en sonunda sirkeli suyla her tuvalet sonrası vajinamı yıkadım şükür 1 haftadır gelmiyor